פולנטה תירס טרי - נינג‘ה בינוני
חומרים:
3 קלחי תירס טרי
50 גרם חמאה
250 מ״ל שמנת
4 כפות פרמזן מגורד
קורט מלח
מים לפי צורך
אספרגוס חלוט
חמאה
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1. הפרידו את גרעיני התירס מן הקלחים באמצעות סכין
2. הכניסו הכל- קלחים עירומים ואת כל גרעיני התירס לסיר עם מהשמנת והפרמזן ובשלו 20 דקות, הורידו מהאש ותנו לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר
3. הכניסו לנינג'ה את התערובת ומים לפי הצורך והפעילו אותו על תכנית ULTRA BLEND
4. מזגו מהתערובת לצלחות משומנות המתאימות לתנור, פזרו על כל צלחת שני גבעולי אספרגוס חלוט ואפו על חום של 140 למשך 30 דקות
גספצ׳ו כתום - נינג‘ה בינוני
חומרים:
1.5 ק"ג שרי כתומות עם עוקץ ירוק טרי
רבע כוס שמן זית
קורט מלח
להגשה:
חופן זרעי דלעת קלויים
עגבניות שרי אדומות חצויות
פלפל צ׳ילי אדום
חופן עלי כוסברה לקישוט
מלח
קוביות קרח
אופן ההכנה:
1. שטפו את עגבניות השרי, השאירו את עוקץ!
2. הכניסו לנינג'ה את עגבניות השרי, השמן והמלח והפעילו על תכנית ULTRA BLEND
3. מזגו את התערובת לקעריות קטנות והוסיפו שלוש קוביות קרח. פזרו בכל קערה: עגבניית שרי חצויה, שלוש פרוסות פלפל צ'ילי אדום, כוסברה, וקצת מלח גס.
נייס קרים בננה - נינג‘ה 3 ב-1
חומרים:
6 בננות קפואות
½ כוס קרם קוקוס 70% שהיה לילה במקרר
להגשה:
שקדים מקורמלים
סילאן
אופן ההכנה:
1. הוציאו את פחית קרם הקוקוס מהמקרר והשתמשו רק בחלק שהתמצק
2. הכניסו את קרם הקוקוס ואת הבננות המקולפות לנינג'ה והפעילו על תכנית FROZEN DRINKS & SMOOTHIES
3. העבירו את התערובת לכלי פלסטיק והכניסו לפריזר ללילה
4. במחבת רותחת קלו את השקדים וקרמלו אותם בסילאן ומעט מלח. לאחר שהתקררו סחטו מעליהם מעט לימון.
5. בעזרת כף גלידה חלקו את הגלידה לקערות הגשה, קשטו במעט סילאן ופזרו את השקדים המקורמלים
קוקטייל הנסי תפוחים ודבש - נינג‘ה 3 ב-1
חומרים:
כוס קוניאק הנסי
כוס מיץ תפוחים טבעי
חצי כוס ג׳ינג׳ר אייל
שליש כוס מיץ לימון סחוט
קרח
2 כפות גדושות דבש
להגשה:
פינק ליידי פרוס
נענע
אופן ההכנה:
1. הכניסו את הקרח והדבש לנינג'ה לתכנית FROZEN DRINKS & SMOOTHIES
2. במיכל קטן ערבבו את כל המרכיבים פרט לג'ינג'ר אייל
3. חלקו את המשקה לארבע כוסות, הוסיפו את את תערובת הקרח והדבש ומלאו ג'ינג'ר אייל בכל הנפח הנותר
4. קשטו עם פרוסות פינק ליידי ונענע
סלמון בקראסט עשבים ופיסטוקים - נינג‘ה 3 ב-1
חומרים:
פילה סלמון 300 גרם
חופן מכל סוג- נענע שמיר פטרוזיליה ובזיליקום מעולעלים ללא הגבעולים.
חצי כוס פיסטוק טבעי מקולף
כוס פנקו
מלח
3 כפות חרדל דיז׳ון (מדולל בשמן זית )
אופן ההכנה:
1. הכניסו את כל המרכיבים לנינג'ה והפעילו אותו בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם פירורים
2. שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפיה
3. מרחו על הפילה את החרדל המדולל
4. פזרו בנדיבות את התערובת הירוקה והכניסו לתנור ל20 דקות ב180 מעלות.
*למנה שתתאים לארבעה סועדים, השתמשו בנתח במשקל 600 גר' ואפו בתנור 25 דקות