המצרכים

2 פרוסות לחם / לחמנייה / ג'בטה (עדיפות לחיטה מלאה)
כף מיונז
כפית חרדל
70 גרם פסטרמה הודו או כתף בקר דלת שומן פרוס דק דק דק (בערך 5-6 פרוסות)
עגבנייה אדומה
מעט מלח
מלפפון חמוץ
עלה חסה
כמה עלי רוקט
5 עלי בזיליקום
פלפל גמבה צהוב

אופן ההכנה

1. מורחים מיונז על שתי הפרוסות וחרדל רק על אחת מהשתיים.
2. מסדרים את כל יתר החומרים לפי הסדר שבו הם מופיעים על גבי פרוסה אחת וסוגרים עם הפרוסה השנייה.
3. חותכים לשניים ואורזים כל חצי בנפרד.

כריך פסטרמה (צילום: אמיר מנחם)
צילום: אמיר מנחם

סטיילינג: נועה קנריק