עוד כשהם דיברו בדמעות על הסבתות שלהם בחדר המומחים, ידענו שבר סימור ואור הופנונג הם שידוך מהאגדות. כשהרופאה החרוצה ואיש ההייטק המסור צעדו תחת חופת "חתונה ממבט ראשון" (פרק חדש בשבת, אחרי החדשות, קשת 12) ראינו התחלה מתוקה במיוחד בין השניים, ועל כך הם מספרים בשיחה בלעדית ל+12: "דמיינתי תסריטי בלהות, אבל הביאו לי בחורה שהתעלתה על כל הציפיות ומעבר", שיתף אור.

לפני שהתחילו את התהליך, חוו החתנים והכלות אהבות גדולות אך מחשלות שלימדו אותם המון על זוגיות ובעיקר על עצמם. אור סיפר על ההתאהבות המשמעותית בחייו: "לפני כמה שנים הכרתי מישהי יהודייה-איטלקייה, היה בינינו קסם מהרגע הראשון. כשהייתי איתה חזרתי להיות נער, אבל היא הייתה מאוד אימפולסיבית. התקשיתי לסמוך עליה, וזה הוציא משנינו רכבת הרים קיצונית ואמונה שזה לא יחזיק לטווח הארוך. הפרידה הייתה מאוד קשה, חתכנו אחד את השנייה מהר, אבל ברגע שזה נגמר מבחינתי אין חזור".

גם בר סיפרה על בן הזוג הקודם שלה: "לפני שנתיים היה לי בן זוג, אהבנו ממבט ראשון, היו פרפרים בבטן וזוגיות מדהימה. היא נגמרה כי לא ראינו את ההמשך, אני מאחלת לעצמי להתאהב ככה".

>> לצפייה בשיחה המלאה עם בר ואור ב+12

מה הדיל ברייקר שלכם במערכת יחסים?
אור: "אימפולסיביות. אי אפשר לבנות משהו יציב ואוהב כשהצד השני פזיז, ולא ניתן לסמוך עליו ועל שיקול דעתו. אפשר לאהוב מאוד, ושזה לא יעבוד בגלל זה".

בר: "כבוד הדדי, והחתן שלי גם יודע את זה".

מה הצד השני צריך לדעת עליכם?
בר: "כשאני מסתגרת ונכנסת לשקט שלי צריך לתת לי אותו, בסוף אני חוזרת. שלא ילחצו עליי כשאני בנקודה הזו".

אור: "באתי לבנות משהו אמיתי, ולא לשחק".

איך הייתה לכם החתונה?
אור: "מעל הציפיות חד משמעית. לא חשבתי שיהיו כאלה אנרגיות, דמיינתי תרחישים לא טובים בהם אפגוש מישהי הפוכה משתיארתי, או שפתאום בחתונה היא שתשתגע ולא אדע מה לעשות - אבל יצא הכי טוב שיש".

בר: "הייתה חתונה אדירה, החברים של שנינו בווייבים טובים, הייתה אחלה מסיבה. כן דמיינתי שכשאתחתן עם מישהו ואבחר אותו ואת היום זה יעיד משהו על הקשר שלנו, ויצא לי בדיוק הפוך".

מהי אהבה בשבילכם, ואיך בונים זוגיות טובה?
בר: "זה הדבר הכי מדהים שיש בחיים, המקום היחיד בו אני לא יכולה להחליט. להתרגש ממישהו, לרצות בכל לבך את הקירבה שלו ושיהיה לכם טוב. אני מאמינה בחברות שמתבססת על תקשורת וכנות".

אור: "כשאתה מאוהב את בתדרים אחרים, היקום מגיב אליך שונה. אני מבואס בשביל מי שלא הרגיש את זה. חשוב לי מעבר לכבוד הדדי ותקשורת להרגיש חום, גם מי שמולי צריך להיות אדם אוהב ומפנק שכיף איתו".