מנת הדגל של יונתן ברק (תמונת AVI: אור גץ)
מיקס גריל נוסח יונתן ברק|תמונת AVI: אור גץ
מרכיבים 

נתח סינטה
נתח אנטריקוט
נתח פילה
תפוחי אדמה
שמנת מתוקה
חלב
חמאה
מלח פלפל
ביצים

אופן הכנת הפירה:

שמים בסיר תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לחתיכות קטנות, מוסיפים מים עד לכיסוי תפוחי האדמה ומרתיחים.
כשהמים רותחים ותפוחי האדמה מתרככים, מסננים את המים מועכים במזלג ומרסקים אותם לגמרי במערבל. מוסיפים לסיר טיפה שמנת, טיפה חלב, פלפל מלח ומערבבים היטב.

אופן הכנת מיקס גריל:

על פלנז'ה חמה: שמים את הנתחים של הבשר. כשהם מוכנים מוסיפים מלח ופלפל.
ואז – שמים במחבת חמאה, מחממים אותה, שוברים ביצה הופכים אותה לביצת עין. את הביצת עין שמים מעל הבשר.

*דרושים למנה: מערבל (לפירה) ותבנית של פנקייקס.