יונתן ברק מעיד על עצמו שהוא לא מבין כלום באוכל, אבל בכל זאת - כדי להרשים את שף קדם - הוא הכין את המנה האהובה עליו: מיקס גריל עם פירה וביצת עין. קבלו את המתכון במלואו
שמים בסיר תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לחתיכות קטנות, מוסיפים מים עד לכיסוי תפוחי האדמה ומרתיחים. כשהמים רותחים ותפוחי האדמה מתרככים, מסננים את המים מועכים במזלג ומרסקים אותם לגמרי במערבל. מוסיפים לסיר טיפה שמנת, טיפה חלב, פלפל מלח ומערבבים היטב.
אופן הכנת מיקס גריל:
על פלנז'ה חמה: שמים את הנתחים של הבשר. כשהם מוכנים מוסיפים מלח ופלפל. ואז – שמים במחבת חמאה, מחממים אותה, שוברים ביצה הופכים אותה לביצת עין. את הביצת עין שמים מעל הבשר.