יום העצמאות ה-63 של ישראל בפתח והפרות והתרנגולות במתח. יומם הגדול של המנגליסטים והמנפנפים מתקרב בצעדי ענק והישראלים עתידים לחסל בארוחות המנגל של יום העצמאות כ-15 אחוזים מצירכת הבשר השנתית.

השף אייל שני, מהשפים הכי מפורסמים במדינה, מגיע לאולפן השביעייה כדי לדבר על אירועי האוכל העתידים לכבוש כל פיסת דשא פנויה ביום עצמאותנו. אך האם להיות עם חופשי בארצנו אומר בהכרח לאכול שיפודים וסטייקים? צפו בראיון המלא מתוך השביעייה

השביעייה, ימי חמישי ב-23:00

>> לכל כתבות השביעייה