הזדמנות אחרונה: בואו להצביע לדייר אותו תרצו להשאיר בבית
אחרי שבוע טעון במיוחד, יש לנו חמישה מועמדים להדחה, כשאחד או אחת מהם יעזבו הערב את הבית: מרטין, אלדד, אורטל, טל ודורון. איך זה קורה? תוכלו לבחור להשתמש באפליקציית מאקו וגם דרך שליחת מסרון עם מספרו של הדייר אותו תרצו להציל. כל הפרטים
מערכת תכניות קשת | האח הגדול | פורסם 22:40 04.06.14 | עודכן 19:09 07.06.14
גם השבוע, היחסים הטעונים שלה עם אלדד המשיכו להשפיע: "אני חושב שהיא שקרנית ומוניפולטיבית", הסביר אלדד את הבחירה, ואילו לינור בחרה בה דווקא בגלל הגישה שלה: "היא אינטיליגנטית, אבל אני לא מקבלת את הצורה שבה היא מעבירה את הדברים". נחשו מי עוד העמיד אותה? כמובן - מיקי, שהתסיס את המרד נגדה.
היחסים בין אלדד לאורטל הדדייים לחלוטין, וגם התגובה שלה נגדו לא איחרה לבוא: "הוא מכניס לאנשים סכינים על ימין ועל שמאל", היא אמרה ונראה שדורון הוכיח את טענתה: "העליב אותי פה המון ברמות של השפלות אישיות". אגב, אם תשאלו את אנה היא נחרצת מאוד לגביו: "הטיפוס הכי מעצבן בבית".
פליטת הפה של מרטין כלפי אורטל גררה נגדה לא מעט דיירים בבית, אפילו כאלו שעד לא מזמן היו חברים טובים שלה: "חשבתי שהיא דמות אצילית, אבל הייתי בהלם מהמילים שהיא אמרה", הסביר אחי, "היא כמו עכברוש". טל, שנחשבת במחנה אורטל, הפנתה אצבע מאשימה נגד מרטין וטענה שהיא "תמצית הרוע".
אחרי שכינתה את מרטין "תמצית הרוע", התשובה של מרטין הייתה חדה לא פחות: "היא רעל בבית, בהתחלה אהבתי אותה והאמנתי בה, אבל עכשיו ראית את הפנים האמיתיות שלה". ולינור שאף היא מתקשה עם הגישה המתריסה של טל הסבירה: "היא צריכה לכבד אנשים ששונים ממנה".
כנראה שהמשימה הסודית שפתחה את העונה ממשיכה להשפיע על הבית, כי לטענת אחי, דורון עדיין חושד בכולם: "הוא לא מוכן להתחבר לאף אחד, הוא חושב שכולם שחקנים". ואם תשאלו את אלדד, מדובר בטעות אסטרטגית: "הוא יורק לבאר שממנה הוא שותה". כנראה שגם אתם לא אהבתם את הגישה של דורון השבוע ובחרתם להוסיף אותו לרשימת המועמדים להדחה.
רוצים להציל את הדייר שלכם ולא בטוחים איך? הכנו לכם הסבר מפורט - שלב אחר שלב. בנוסף, תוכלו לסמס את מספרו של הדייר שתרצו להציל למספר 2626.