עתיד הקמפר על פי BMW
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי גם אתם חוששים מההתחממות הגלובלית או כי אתם מחפשים את הבד הכי מתקדם בעולם.
גרמנים ואמריקאים בנויים לחורפים קשים משלנו אבל גם חושבים על פתרונות לתנאי מזג אוויר קיצוניים, דוגמת זה שפקד לאחרונה את אירופה שהביא למותם של כ-20 בני אדם. את המושכות לקחו החטיבה היצירתית (ה-Designworks) של יצרנית הרכב BMW וחברת דה נורת׳ פייס האמריקאית, שהציגו את הקונספט העתידי של רכב המקפר בתערוכה הבינלאומית של אלקטרוניקה לצרכנים (CES). בפרסומי החברות נכתב, כי הקמפר העתידי עושה שימוש בטכנולוגיה חדשה שנועדה להגן על הנוסעים בתוכו מפני תנאי מזג אוויר קשים, אלו הודגמו בשטח בעזרת מציאות מדומה. כיפתו הגמישה של הקמפר תייוצר מ-Futurelight, בד תוצרת נורת׳ פייס שמגדירה אותו כ״חומר הכי מתקדם, נושם ועמיד למים בעולם״. בתוך הקמפר עצמו יש מספיק מקום לשני אנשים, אבל מועד יציאתו לשוק (אם בכלל), לא פורסם נכון לעתה. מי שמתעניין בבד החדשני יצטרך להמתין עד סתיו 2019, אז יגיעו פריטי ההלבשה הראשונים מסוגם לחנויות דה נורת׳ פייס.
1.1 מיליון דולר לשבוע: הצצה לאתר הנופש היקר בעולם
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם יכולים להרשות לעצמכם או כי אתם תוהים מה מקבלים בעבור הסכום המשוגע הזה.
כשגי לאליברטה (Guy Laliberte), ממייסדי קרקס ״דו סוליי״ החליט שהוא רוצה להחזיק בפיסת גן עדן, הוא יצא למסע בן עשור שהתחיל באוקיינוס השקט. ב-2007 מצא לבסוף את מבוקשו באי הבתולי נוקוטפיפי (Nukutepipi) שבפולינזיה הצרפתית, חלק מקבוצת איי הדוכס גלוסטר (Gloucester), שמעולם לא יושב. מקדש הטבע הטהור מתפרש על פני שטח של 2.3 קמ״ר (מהם 1.3 קמ״ר לגונה מעוטרת שונית אלמוגים משגשגת), הפך לאתר הנופש היוקרתי ביותר בעולם. בעבור 1.1 מיליון דולר (לשבוע, לקבוצה של עד 52 בני אדם) יקבלו האורחים את האי כולו לרשותם בתוספת 100 אנשי צוות שידאגו לכל צרכיהם בכל רגע נתון. את חדרי האורחים מתחילים בבונגלו עץ צנוע לשפת הים, וילות פחות צנועות ואחת בלינג׳ית במיוחד שנבנתה בעבור לאליברטה עצמו על פני למעלה מ-6,000 מ״ר עם בריכה פרטית, קולנוע ביתי ועבודות של דמיאן הירסט על הקירות. בשעות הפנאי שלא יוקדשו לאוסף האמנות העכשווי, יוכלו האורחים לבלות בצפייה בלווייתנים, רכיבה על אופניים בחיק הטבע, טיפולי ספא ותרגולי יוגה ואף ירי בחץ וקשת ודיג במים עמוקים. להטוטים קולינרים יופיעו בדמות פוד-טראקס, פיוז׳ן אסייתי, באמצע היער, על חוף, הים, מטעמים מקסיקניים - מכל טוב הטבע.
הסדרי כניסה חדשים למאצ׳ו פיצ׳ו
שתי סיבות להמשיך לקרוא: כי אתם בדרך לטרק באתר או כי אתם מתעניינים במערכות בקרת תיירים באתרי שימור.
בתחילת השנה האזרחית נכנסו לתוקף שינויים המשפיעים על המבקרים בעיר הקדם-קולומביאנית מאצ׳ו פיצ׳ו. המערכת החדשה מחייבת את המטיילים להזמין מבעוד מועד את שעת הכניסה המדויקת, בין השעות 06:00-14:00 בלבד, ומרגע הכניסה מותר להם לבלות בה ארבע שעות בלבד. את כרטיסי הכניסה תוכלו לרכוש באתר הרשמי, כשהרעיון הוא שהמערכת תסדיר את מספר המבקרים באתר בעל זמן נתון ותצמצם את זמני ההמתנה בכניסה. זאת ועוד, עליכן להגיע במועד ולכל היותר עד שעה איחור, אז יפוג תוקפו של הכרטיס בכלל.