הפעם ב"המירוץ לחופשה", בהגשת נדב בורנשטיין, אנחנו בפרק אוכל טעים ומיוחד מסביב לעולם. נסתובב בבתי הקפה המיוחדים של סיאול, נבקר בשוק בהאנוי, נאכל את הסלמון הכי טרי שיש ונבקר במסעדה שהמנות בה מטובלות בקולגן. בואו נצא לדרך! 

> המירוץ לחופשה: נחתנו ביעד הכי רחוק מהארץ - ניו זילנד

> המירוץ לחופשה: וייטנאם - חלק 2

> המירוץ לחופשה: וייטנאם - חלק 1

> המירוץ לחופשה: קוריאה הדרומית - חלק 2

> המירוץ לחופשה: קוריאה הדרומית - חלק 1

> המירוץ לחופשה: מונגוליה - המקום הכי מיוחד בעולם

> המירוץ לחופשה: מינכן - היעד האירופי הכי מפתיע שיש

> המירוץ לחופשה: באקו - העיר שלא מספיק אנשים מכירים

> המירוץ לחופשה: מרקש - היעד הכי צבעוני שיש

> המירוץ לחופשה: גיברלטר - המדינה הקטנה והכי מפתיעה שיש

> המירוץ לחופשה: חייבים להכניס את מלגה לרשימת החובה

> המירוץ לחופשה: נחתנו ביעד היפה בעולם - איסלנד

תחנה ראשונה: סיור בתי קפה

 סיאול, קוריאה הדרומית

האזור הכי מפורסם לבתי קפה בקוריאה הדרומית מציע שלל בתי קפה מיוחדים עם קונספט ייחודי. יש בית קפה של חתולים, של כבשים, של אי טרופי, בתי קפה צבעוניים ואמנותי ועוד. וגם הקפה טעים.

סיור בתי קפה, סיאול (צילום: מתוך
צילום: מתוך "המירוץ לחופשה", קשת 12

תחנה שנייה: סיור שוק

 האנוי, וייטנאם

אחת החוויות הכי מומלצות כשמגיעים למדינה חדשה, בטח אם זו מדינה מיוחדת עם תרבות שונה, היא לעשות סיור בשוק המקומי ולטעום אוכל מיוחד. יצאנו לסיבוב בשוק של האנוי, קנינו מצרכים ובסוף בישלנו מהם ארוחה מעולה במסעדת דונג המקומית. 

סיור שוק, האנוי (צילום: מתוך
צילום: מתוך "המירוץ לחופשה", קשת 12

תחנה שלישית: דיג סלמון

 אגם ואנקה, ניו זילנד

הדיג בניו זילנד הוא ממש ספורט לאומי. בלא מאט מקומות אפשר לקבל ציוד דיג, לצאת לדוג ומה שתופסים משבשלים ממש על המקום. כך זוכים לאכול דג טרי שכרגע יצא מהמים ולא פחות חשוב מזה - שאתם אלה שדגתם אותו. את הדיג שלנו עשינו במתחם הוק, באגם ואנקה. 

דיג סלמון, אגם ואנקה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "המירוץ לחופשה", קשת 12

תחנה רביעית: מסעדת הקולגן

 סיאול, דרום קוריאה

במסעדה הזו מגישים מנות מסורתיות בכלים מסורתיים, אך יותר חשוב מזה - בכל המנות, כולל ברטבים, שמים קולגן, החלבון שעוזר לשמור על עור פנים צעיר ורענן. 

מסעדת הקולגן, סיאול (צילום: מתוך
צילום: מתוך "המירוץ לחופשה", קשת 12