בצימר עם היפה שלי: מתחמי אירוח רומנטיים שפנויים בסופ"ש
החורף חזר ואיתו הצורך בשמיכת כרבולית, ניתוק מחיי השגרה ונוף חורפי יפהפה. בקיצור, את הסופ"ש הזה ממש כדאי לכם לבלות בצימר בצפון - קבלו חמישה מתחמים פסטורליים, אקזוטיים ומעוצבים להפליא במחירי מבצע מעכשיו לעכשיו
מערכת מדור החופש | mako | פורסם 11:52 13.03.14
מלון בוטיק עם 5 סוויטות ייחודיות. בת אורן|צילום: רועי חןבת אורן | נוף כנרת
מה במתחם: "בת אורן" הוא מלון בוטיק מעוצב להפליא, עם חמש סוויטות בסגנון ייחודי - כל אחת בהשראת ארץ אחרת: מרוקו, יפן, צרפת, מקסיקו ויוון. לכל סוויטה – חצר פרטית מעוצבת עם מבט אל נוף גלילי. הסוויטות ממוקמות במבנה אבן גבוה ובו לובי כניסה, סלון אירוח, חדר אוכל עם מרפסת נוף, ופינת ספרייה. בשטח החוץ של המלון ניצבת בריכת שחיה קיצית.
האורחים נועם ונירית הירשמספרים: "הכל פה מדהים, אין מילה אחרת! הסוויטות יפהפיות, המבנה כולו מקסים, הפינוקים משפרים את החוויה עד מאוד. הכל נקי ומטופח, השירות מדהים, לבבי ואדיב". מחיר ברגע האחרון: 1,620 שקל ללילה במקום 1,800 שקל ללילה
1,620 שקל ללילה במקום 1,800 שקל ללילה|צילום: רועי חן
אחוזת משכית | לימן
מה במתחם: "אחוזת משכית" היא אחוזת אירוח עצומת ממדים השוכנת בתוך גן מוריק של עצי הדר. עוד במתחם – מגוון עשיר של מתקני טיפול ובילוי: בריכת פסיפס מרהיב המוקפת מדשאות וצמחיה עשירה, מבנה לאונג' בסגנון אירופאי עם לובי אורחים וחדר אוכל המציע ארוחות שף, ומרכז ספא במבנה נפרד עם בריכה מחוממת, חדר טיפולים וסאונה.
האורחים שני ואבי מספרים: "אין מילה שיכולה לתאר את החוויה המדהימה שעברנו במשכית. פשוט אירוח מושלם - נחזור שוב זה בטוח".
מחיר: 1,300 שקל ללילה במקום 1,900 שקל ללילה, כולל ארוחת בוקר.
אחוזת אירוח עצומת ממדים. אחוזת משכית|צילום: אלברט אדוט
1,300 שקל ללילה במקום 1,900 שקל ללילה|צילום: אלברט אדוט
ענתיקה | בן עמי
מה במתחם: ב"ענתיקה" תמצאו שתי סוויטות אלגנטיות עם מרפסות דק מקורות הממוקמות בגן עשיר ומטופח. המתחם מכיל חדר אוכל כפרי, שולחן פינג פונג, פינת בר-בי-קיו ומרכז בריאות עם בריכת שחיה, סאונה יבשה, ג'קוזי ספא, חדר כושר וחדר טיפולים.
האורחת עדנה מספרת: "מקום מקסים. החדרים מעוצבים בטוב טעם, נקיים ומטופחים, הוגשו לנו פינוקים - שוקולדים, פיצוחים ועוגיות בנוסף ליין, בירה, משקאות קלים וחמים. קבלת הפנים הייתה חמה וענתי מקסימה".
מחיר: לסוויטת הים – 1,100 שקל ללילה במקום 1,300 שקל ללילה. לסוויטת הגן 1,000 שקל ללילה במקום 1,100 שקל ללילה, כולל ארוחת בוקר במקום.
שתי סוויטות אלגנטיות עם מרפסות דק מקורות. ענתיקה|צילום: אלברט אדוט
1,100 שקל ללילה במקום 1,300 שקל ללילה|צילום: אלברט אדוט
מה במתחם: "אחוזת מיא", שנפתחה רק בחודש האחרון, מכילה שלוש סוויטות בעיצוב מודרני הממוקמות במבנה אבן מרווחים, הניצבים לאורך בריכת שחיה גדולה, בעלת גשרים מסוגננים. לכל סוויטה במתחם אזור חוץ אישי ובו בריכת שחיה מחוממת, ומקורה עם ג'טים לעיסוי. האזור האישי מאובזר בעמדת בר-בי-קיו עם כיור ומסך טלוויזיה, הנצפה היטב מהבריכה.
מחיר: 1,550 שקל ללילה במקום 1,700 שקל ללילה, 1,020 שקל על הלילה השני, כולל ארוחת בוקר
שלוש סוויטות בעיצוב מודרני. אחוזת מיא|צילום: ארנולד בר
אור במרום | ספסופה
מה במתחם: ב"אור במרום" תמצאו ארבע סוויטות אבן מרווחות בהשראת עיצוב ים תיכוני, במתחם איכותי, גדול ומטופח, הצופה אל נוף פתוח למרגלות הר מירון. במתחם החוץ ניתן למצוא גם ג'קוזי ספא גדול מקורה, מגרש משחקי ספורט, שולחן סעודה ושפע פינות נוי מטופחות.
האורח יוסי מספר: "מקום יפהפה עם נוף מדהים, שירות מעולה מאנשים אדיבים ונעימים".
מחיר: 700 שקל ללילה במקום 800 שקל ללילה.
ארבע סוויטות אבן מרווחות. אור במרום|צילום: ארנולד בר
700 שקל ללילה במקום 800 שקל ללילה. אור במרום|צילום: ארנולד בר