קצת עליי
"נולדתי בבית נחמיה, ובגיל 17 הכרתי את הדר אשתי. אנחנו נשואים שנתיים וחצי והורים לילדה מדהימה. את דרכי המקצועית התחלתי בבית ספר תדמור, ומאז התלמדתי והתמחיתי במסעדות הטובות ביותר בישראל ובעולם (דוגמת 'ארזק' בסן סבסטיאן, ג'ואל רובושון בפריז), העברתי סדנאות בישול לבני העשירון העליון בניו-יורק, ועבדתי כשף של מסעדת קבלייר הירושלמית".

סיפור ההצלחה שלי
"בשנת 2011 השתתפתי בתחרות הבינלאומית של השף הטוב ביותר בעולם עד גיל 30 שנערכת על-ידי 'סאן פלגרינו', וזכיתי במקום הראשון. בעקבות התחרות פנתה אלי הלנה, בתו של ארזק, והציעה לי להתמחות במסעדה. לאחר התמחות של שלושה חודשים, הציעו לי להישאר כטבח בכיר, אך בשל האהבה שלי לארץ והתכנונים להתקדם בישראל, סירבתי, וחזרתי לישראל. במקביל לחזרתי לישראל פנה אלי שותפי כיום, אמיר תורג'מן, ויחד התחלנו את העבודה על פתיחתה של פופינה".

אוראל קמחי (צילום: ליאור קסוון)
אין קיצורי דרך בדרך להצלחה|צילום: ליאור קסוון

מתי ידעתי מה אני רוצה לעשות בחיי
"בניגוד לכל סיפורי השפים, אני לא גיליתי את האהבה למטבח עד גיל הצבא, ולא רדפתי אחרי הסירים של אמא. כקצין בצבא, היינו מוצבים במוצב מחלקתי. כמי שהיה צריך להיות עירני כמעט בכל שעות היממה, נכנסתי למטבח, ויחד עם אחד החיילים, התחלתי לבשל לחיילים שלי. שם התאהבתי בפעם השנייה (אהבתי הראשונה תמיד תהיה אשתי)".

איך מצליחים בגיל כל כך צעיר?
"מחויבות, רעב לעשייה ואהבה למקצוע. גם כאן חשובים מאוד האנשים שאתה בוחר שילוו אותך בדרך".

מקור ההשראה שלי
"הכל מעורר בי השראה – טיולים, נסיעות, טבע, אמנות, מוזיקה".

מה החלום שלי?
"שתמיד אהנה ממה שאני עושה, כמו שאני נהנה היום"._OBJ

איפה אהיה בעוד חמש שנים מהיום?
"במטבח".

הטיפ שלי להצלחה
"אין טיפ להצלחה, ואין קיצורי דרך להצלחה – הצלחה גורפים לאחר עבודה קשה, מחויבות ובחירה מוצלחת של שותפים לדרך, שמשלימים אותך".

ההצלחה שלך – הקרדיט למי?
"בסופו של דבר, ההצלחה המיוחסת לי היום ושעליה אני מקבל את הקרדיט, שייכת לכל האנשים הסובבים אותי, ובמיוחד לצוות המדהים שלי ולשותף שלי במסעדה".

>> לרשימת ה-30 המלאה