החורף הישראלי מביא איתו את התוצרת הכי טובה שיש – פירות הדר בשיא איכותם. ֿֿמי שמחפש למצות את הטוב ביותר מהעונה הקרירה יכול לעשות את זה עם Blood Orange & Clementine Sour: קוקטייל חמצמץ, מתקתתק ומרענן, או במילים אחרות – בדיוק מה שאנחנו רוצים מדרינק בתקופה הזו. הג'ין מביא איתו רעננות של טעמים צמחיים ופרחוניים, תפוז הדם מוסיף טוויסט חמצמץ עם נגיעה מרירה, והקלמנטינה משדרת מתיקות מעודנת שמשלימה את הכל. התוצאה? קוקטייל שהוא חגיגה.

Blood Orange & Clementine Sour (צילום: סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים)
Blood Orange & Clementine Sour|צילום: סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

מצרכים:

  • 60 מ"ל ג'ין
  • 30 מ"ל מיץ תפוז דם סחוט טרי
  • 30 מ"ל מיץ קלמנטינה סחוט טרי
  • 30 מ"ל סירופ דבש
  • 1 חלבון ביצה
  • פלח תפוז דם

איך מכינים?

  1. הכניסו את כל המרכיבים (ללא קרח) לשייקר ושקשקו למשך 30 שניות
  2. הוסיפו קרח
  3. שקשקו שוב למשך 30 שניות
  4. סננו את המשקה לכוס קוקטייל מקוררת
  5. קשטו בקליפת תפוז דם