ההתכנסות השנתית הזאת, שכל העובדים מחכים לה בסקרנות, מביאה עמה אתגר כל פעם מחדש, ככל שהחברה גדולה יותר כך יש יותר אנשים שצריך להוציא מרוצים, כל אחד עם מגבלותיו הקולינריות, כשהרצון הוא כמובן לחגוג כולם יחד, עם אותו אוכל, שייתן מענה לכולם. אספנו עבורכם ארבע סוגיות קולינריות שכדאי לקחת בחשבון בהזמנת כיבוד להרמת כוסית (ספוילר: יש לנו תשובות לכולם) ועוד כמה טיפים שכדאי לשים אליהם לב.

מגשי אירוח כשרים למקומות עבודה דליקטסן (צילום: עידית בן עוליאל)
מגשי אירוח כשרים למקומות עבודה דליקטסן|צילום: עידית בן עוליאל

 

על ארבעה עובדים דיברה התורה המשרדית

הפודי

אתם יודעים על מי אנחנו מדברים, בכל מקום יש כזה, ולא אחד, העובד הפודי, זה שמעודכן במסעדות הכי טרנדיות, שמעריך כריך של גבינת ברי עם פרי עונתי, בתוך קרואסון כמובן, שידע לפני כולם מה זה קראק פאי ומתקן את כל העובדים איך נכון להגות סנט אונורה (בעודו אוחז באחת). הוא גם זה שיעריך הרמת כוסית בסטייל הנכון, וגם ידאג להעלות אותה לאינסטוש, כדי שכולם יידעו שיש לו את מקום העבודה הכי שווה.

מגשי אירוח להרמתת כוסית במקומות עבודה ובכלל דליקטסן (צילום: עידית בן עוליאל)
מגשי אירוח להרמתת כוסית במקומות עבודה ובכלל דליקטסן|צילום: עידית בן עוליאל

הטבעוני

 זוכרים שפעם התייחסו לטבעונות כטרנד שיחלוף? לא עוד. הטבעונים כאן כדי להישאר, בכל משרד תמצאו כמה, והם כבר לא מסתפקים בכריך דלוח עם מלפפון עצוב בצד. אז מה כן? מגש מרשים של גבינות טבעוניות עם פירות וקרקרים, כריכונים שווים בפלוט זיתים עם טחינה וחציל קלוי, כריכי ביס שווים, סלטי עשבי תיבול בהגשה אישית, קינוחי רייס פודינג אישיים עם פירות טריים, אם פותחים את הראש יש לא מעט אופציות שוות שיגרמו גם לטבעונים שבחבורה לא להרגיש מקופחים. 

הנמנע מקמח חיטה

בשנים האחרונות יש הרבה יותר מודעות להימנעות מגלוטן, אם מטעמי דיאטה או מטעמי רגישות. גם בגזרה הזאת כדאי לאמץ את אותה גישה מהסעיף הקודם ולמצוא אופציית כיבוד שלא תגרום למישהו להרגיש שהוא נשאר בחוץ, או שהתפשרו עבורו על תחליף מבאס. מצאו מקום שמציע מראש מגשים של פירות וירקות חתוכים בצורה מזמינה וכדאי שתהיה גם אופציה של כריכים העשויים מלחם ללא חיטה, וכמובן תדאגו שיהיה לפחות קינוח או שניים מתאימים, ללא קמח.

שומרי הכשרות

סוגיית הכשרות מעסיקה לא מעט מקומות עבודה, כמעט בכל משרד יש מי שמקפידים על שמירת כשרות, והשאיפה היא כמובן לא להזמין במיוחד ממקום שונה, אלא למצוא מקום כשר שאוהבים, או מקום שמאפשר להזמין את אותם מגשי אירוח איכותיים גם בגרסה כשרה, כאלו הנעשים מאותם מתכונים ומחומרי גלם איכותיים, במטבח כשר, מה שיעשה את כל העובדים מרוצים באותה המידה.  

מגשי אירוח כשרים לכל אירוע במשרד או בבית דליקטסן (צילום: עידית בן עוליאל)
מגשי אירוח כשרים לכל אירוע במשרד או בבית דליקטסן|צילום: עידית בן עוליאל

 

ועוד כמה טיפים שכדאי לקחת בחשבון

  • תסתכלו על העובדים שלכם, תראו מה הם צריכים, מי הם, מה הם אוכלים וממה הם נמנעים, מה ישמח אותם?
  • נסו לעשות לעצמכם חיים קלים, מצאו מקום אחד שמספק הכל – שיארגן לכם את הרמת הכוסית הכי טעימה ומרשימה, מקום שיוכל לתת את המענה לכל העובדים ולכל סוגי האכלנים.
  • בלי פשרות – מצאו מקום שמספק מוצר ברמה גבוהה, אתם משקיעים לא מעט, כדאי לבחור מקום שיחזיר את ההשקעה, שיעניק לכם הרמת כוסית שהעובדים יעריכו, ייהנו ממנה וידברו עליה עוד הרבה זמן אחר כך.

והכי חשוב - שיהיה חג שמח ושנה טובה!