סביר להניח שלא הייתם שמים פרוסת אבטיח על ההמבורגר שלכם או רוטב תותים על ספגטי, נכון? מאותה סיבה בדיוק שלא הייתם שמים קוביות עגבניה בתוך סלט פירות, אפילו שהיא בעצם פרי ולא ירק.
אם הייתם יפנים שאוהבים לעשות ניסויים משונים באוכל, הייתם חושבים אחרת. למעשה, הייתם ממש מתמוגגים מריח חזק במיוחד של עגבניות שנידף מתוך שקית מלאה בסוכריות אדומות. הנשנוש המושלם.
מראה של עגבניות טריות וקטנות מצופות סוכר על שיפוד מזכיר לנו תפוחים מסוכרים, מהסוג שנמכר בדוכנים בכל מיני פסטיבלים. כל הסוכר שבעולם לא יצליח להפיג את הטעם החמוץ שלא עולה בקנה אחד עם ההגדרה הבסיסית של ממתק (לא שניסינו, אבל זה מה שיצא לנו לקרוא בבלוג של תיירת אחת שהייתה מספיק אמיצה לנסות במהלך ביקור בטאיוואן). מסתבר שהטאיוואנים עפים על הממתק המוזר הזה ושהוא נמצא בכל פינה בשווקים.
באינדונזיה תוכלו למצוא סוכריות עגבניות מרעננות, משהו בסגנון של מנטוס. בדיוק מה שאתם צריכים בשביל הבל פה רענן:
עם מסטיקי העגבניות האלה אולי תצליחו לעשות בלון בצורת עגבניה:
תדמיינו את זה: אצבעות שוקולד ממולאות בקרם עגבניות. עכשיו תדמיינו שאתם מכניסים משהו כזה לפה ולועסים לאט לאט, ושורדים את זה. בעצם, למה לדמיין? אפשר להיכנס לכל מכולת בסין ולקנות. יודעי דבר מספרים שיש לשוקולד הזה טעם של מרק עגבניות עם נגיעות רוזמרין כדי לאזן מעט את התיבול. מתי כבר מביאים לארץ?
לפעמים חטיף שוקולד קטן יכול לתת לנו המון אנרגיה, ואם הוא כבר יכול לתת לנו גם את מנת הויטמין הסי היומית, אז מה טוב:
>> אתם חייבים לזכות בסוני פלייסטיישן במשחק הפרס של קטשופ! אתם פשוט חייבים!