גרמניה: גבר בן 52 אושפז בשבוע שעבר, אולם הרופאים לא הצליחו לטפל במקרה והזעיקו את מכבי האש, לא פחות. זאת משום שאיבר מינו של האיש היה כלוא בתוך שלוש עשרה – כן, שלוש עשרה – טבעות להעצמת העונג המיני. לא מצאנו את המקבילה העברית ל-Cock Ring, לכן נשלח אתכם לגגל באופן עצמאי, אבל אם אתם מכירים את האביזר, ודאי גם אתם תוהים למה צריך כל כך הרבה מהן. הדיווח בעיתון Die Welt, כינה את מבצע החילוץ "מורכב ומאוד זהיר", וסיפר שהטבעות הוסרו מאיבר מינו של האיש באמצעות דיסק חיתוך.
ארצות הברית: התנגשות מעניינת, אם כי מעט איזוטרית, בין חירויות התרחשו בשבוע שעבר בקליפורניה. קנדל אוליבר, חייל מילואים טרנסג'נדר, גורש ממספרה מקומית, לאחר שמנהל המקום סירב לספר אותו קצר כי הוא אישה. המנהל, ריצ'רד הרננדז, התראיין לטלוויזיה המקומית וסיפר כי בתנ"ך נכתב כי שיערהּ של אישה הוא הכתר והתהילה שלה, וכעיקרון, הוא לא מוכן לקצוץ את שיערן של נשים. חופש הדת הוא נימוק חוזר במאבקים האנטי-להט"ביים, ונוצרים אדוקים ברחבי ארצות הברית מנמקים את הבחירה שלהם לא להעניק שירות ללהט"בים בחירות הזו. בקיץ האחרון היתה זו קים דיוויס, פקידה בבית משפט בקנטאקי, שסירבה להשיא זוגות גאים בטענה שזה נוגד את התפיסה הדתית שלה וזכתה לכותרות רבות לאחר שנשלחה לכלא בגין החלטתה.
הודו: בפעם השניה בארבעה חודשים, הפיל הבית התחתון בפרלמנט את התיקון לסעיף 377 בחוק ההודי, שקובע כי הומוסקסואליות אינה חוקית במדינה. חבר הפרלמנט והשר לשעבר שאשי טהרור השתמש בחשבון הטוויטר שלו כדי להביע אכזבה מנפילתה של ההצעה, וכתב: "גזענות והומופוביה מצד המפלגה השמרנית פגשו את האדישות והדעות הקדומות של האופוזציה. ניתן לביהמ"ש העליון להכריע". מקורו של סעיף 377 עוד בחוק הבריטי, והוא קובע שמי שיימצא "אשם" בהומוסקסואליות, עלול להיכנס לכלא לעד עשר שנים.