"ירדתי את עשרת הקילוגרמים הראשונים רק מהנקה"
וכה אומרת סנוקי: "ירדתי את עשרת הקילוגרמים הראשונים תוך פחות מחודשיים, רק מההנקה, ושישה שבועות אחרי הלידה כבר היה לי מאמן כושר חדש, שגם בנה לי תפריט של 1.300 קלוריות ביום". בעבר הודתה סנוקי כי הייתה מכורה לאלכוהול, וכן כי השתמשה בגלולות הרזייה מסוג זנטרקס 3, שנחשבות מסוכנות במיוחד.
ג'ניס מין, שערכה בעבר את ה-US WEEKLY (בו התפרסם הראיון המדובר), מודאגת מתופעת האימהות המפורסמות שמרזות ורצות לספר לחבר'ה. "בעולם שלנו יש שני מצבים רצויים בלבד: אישה בהריון, שגם אז צריכה להיראות רזה ולטפח בטן קטנה בלבד, ואישה שנראית 'רגיל' לגמרי, בדיוק כמו קודם ואפילו טוב יותר. זה כמובן מפעיל המון לחץ ויוצר הרבה תסכול אצל אימהות צעירות. מצד שני, יש כאן מעגל קסמים – בתור מי שסיקרה ופרסמה המון סיפורים ותמונות של נשים שחזרו לעצמן מהר מאוד אחרי הלידה, אני בהחלט יכולה לומר שיש דרישה בציבור לראות את הסיפורים האלו"
מניקה? את צריכה לאכול לפחות 1,500 קלוריות ביום.
"במיוחד אם עברת קיסרי, לוקח לשרירי הבטן זמן להשתקם, ובכל מקרה – רצפת האגן והרחם צריכים זמן להתאושש. בניגוד לעבר, היום לא אומרים לחכות כמה שיותר, אלא לחזור לפעילות מתונה והדרגתית מרגע שיש אישור רפואי לכך, אבל חשוב לא להתיש את הגוף. צריך לזכור שגם אם לא מניקים, התקופה שאחרי הלידה לא קלה, לא ישנים הרבה ומתמודדים עם לא מעט, ולא צריך להעמיס על הגוף יותר מדי.
צריך להקפיד על 0.8 גרם חלבון לכל ק"ג של משקל גוף ליום, אחרת אולי תהיי רזה, אבל במקום לבנות שרירים תהרסי אותם, ותיראי מדולדלת. לפי הנוסחה הזו, מישהי ששוקלת 70 ק"ג צריכה 56 גרם חלבון ליום – וכדי לקבל אותם היא צריכה לאכול מנה בשרית (חזה עוף, או קופסת טונה, או פילה דג או 3-4 קציצות), חצי גביע קוטג', כוס חלב וגביע יוגורט, שייתנו לה גם מספיק סידן למלא את החוסרים מההריון. חוסר סידן בשילוב עם פעילות גופנית מאומצת זה מתכון לשברי מאמץ, ולכן, במיוחד אם את מתאמנת, חשוב להקפיד על תזונה מאוזנת גם כשנורא רוצים לרזות ולחזור לגוף של לפני ההריון".