חונים בעזרת הסמארטפון
ברוב המכוניות החדשות המשווקות היום ניתן למצוא לא רק חיישני רוורס, המודיעים לנו כשאנו מתקרבים יותר מידי אל האובייקט הנמצא מאחורי הרכב, אלא מצלמה המציגה את האזור. במידה והרכב שלכם ישן יחסית, תוכלו להפוך את הסמארטפון שלכם למצלמת הרוורס שלכם, בעזרת ערכת Vehicle Rear WIFI Camera Set.
הערכה מגיעה עם מצלמה המתחברת אל לוחית הרישוי האחורית שלכם באמצעות הברגה, כשעל פי תמונות המוצר כמעט ולא נראית למי שאינו יודע שהיא שם. המצלמה מתחברת באמצעות רשת WiFi מקומית אל מכשיר האייפון או האנדרואיד שלכם ומסוגלת להעביר לכם את מה שהיא רואה.
הערכה, המגיעה עם המצלמה, הסוללה המפעילה אותה והוראות כיצד תוכלו להתחיל להשתמש בה, תעלה לכם 70 דולר (כ-250 שקל) וכמובן שתפעל רק באמצעות האפליקציה הייעודית של החברה, המוצעת בחינם. בעוד שלא מדובר בפתרון האלגנטי ביותר, הוא יכול להפוך את חווית הנהיגה או החנייה שלכם לטובה יותר, גם אם יש לכם סובארו DL משנת 86.
התעמלות למען זלילה
אנחנו לא יודעים מה איתכם, אבל עבורנו אכילת קינוח צריכה להצדיק את המאמץ. אם לא הספקתם ללכת לחדר הכושר, התעוררתם מאוחר מידי לריצת הבוקר או שאתם מהטיפוסים שאוהבים לשכב על הספה ולא לעשות יותר מידי, Kickball Ice Cream Maker יגרום לכם לעבוד עבור הקינוח שלכם.
מדובר בכדור, אליו מכניסים שמנת, סוכר, ווניל או כל טעם אחר שתרצו לתא אחד, אל התא השני מוסיפים מעט קרח ומלח כשהתוצאה הסופית המתקבלת היא גלידה ביתית. כמובן שעל מנת להפוך את התערובת לגלידה יהיה עליכם לגלגל, לזרוק ולשחק נמרצות עם הכדור, כך שתוכלו להוריד כמה קלוריות לפני שתעלו אותן בחזרה.
הכדור, הדורש מינימום של עשרים דקות משחק על מנת להפוך את התערובת לגלידה ומגיע בגודל של כדור כדורעף, יעלה לכם 35 דולר (כ-125 שקל). בהתחשב במחירי הגלידה הגבוהים והאפשרויות הבלתי מוגבלות שמציע הכדור, ייתכן שמדובר על מתנה לא רעה לילדים לחג.
נוסטלגיה במו ידיכם
למרות שכיום רוב המשחקים מתגאים בגרפיקה מרשימה ופסקול עשיר, אנחנו עדיין חסידים של משחקי הרטרו הבסיסיים שנהגו לככב באולמות הארקייד השונים, או לפחות באולמות הארקייד אותם ראינו בסרטים אמריקאיים. במידה ואתם אוהבים נוסטלגיה ועוד יותר אוהבים בנייה, יש לנו את המוצר עבורכם.
DIY Mini Arcade Cabinet הוא מיקרו-ארקייד שתוכלו לבנות בעצמכם ואפילו לקחת איתכם ממקום למקום, על מנת להנות מחברתו של פקמן גם בעבודה. המכשיר מבוסס על Raspberry Pi המגיע עם הערכה וכאמור, ידרוש מכם מעט עבודה פיזית על מנת להפוך את החלקים הבודדים לעמדת משחק מתפקדת.
עבור המוצר המגיע עם מגוון רחב של משחקים כגון Donkey Kong, Arkanoid, DigDug ואחרים תתבקשו לשלם 160 דולר (כ-572 שקל). במידה ויש לכם את החוש הטכני על מנת להפוך את המוצר למציאות, מדובר על מחיר לא רע בכלל, השווה ערך למחיריהם של המשחקים המובילים כיום בשוק – אך לדעתנו הם פחות מהנים וכמובן, פחות נוסטלגיים.
הכתבה פורסמה במקור ב-Geektime
כתבות נוספות ב-Geektime:
צפו: קוואדקופטר מעל המטה החדש של אפל מעניק הצצה ל-Campus 2
זה Hoverbike, האופנוקופטר הראשון בעולם