"כל מה שקורה איתי לא הגיע בגיל צעיר. אני לא איזו ילדת פסטיבלים שרוצה להיות נינט. אני בא לעבוד, אני כבר לא ילד. חשוב לי לטעות כמה שפחות, למרות שאני עדיין טועה ואני עוד אטעה וזה בסדר".
אתה רוצה להיות זמר, פרונט-מן?
"ברור. תמיד רציתי".
אז איך קרה שנכנסת מהדלת האחורית?
"הוצאתי איזה שני שירים שלא עניינו אף אחד, וכמו ילד גדול אמרתי אוקי, אולי זה לא הזמן שלי. אז כתבתי שיר לדנה ברגר, ופתאום שמעתי קול אחר שר אותי וזה ריגש אותי, אז אמרתי לעצמי לא להתייאש כי אולי זה המקום שלי, מאחורי הקלעים".
בינתיים נראה שהמקום שלו הוא בכלל במטבח, על פי המתכון העסיסי הזה שהביא איתו:
פלטת בשרים
שלל בשרים (כ-250 גרם מכל אחד): סינטה, נתח קצבים, פילה ואנטריקוט
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
- מתבלים את כל הבשרים במלח ופלפל, וצולים על הפלנצ'ה במשך כמה דקות.
- מוציאים לקרש, נותנים להם לנוח מעט, פורסים ומגישים.