הוא ידוע כזמר מרגש וכרומנטיקן חסר תקנה, אבל האם גם במטבח הוא שולט ביד רמה? ביום שישי הקרוב קובי אפללו מגיע לבשל אצל פבלו, ויחד יקבלו את השבת בשירים, בישולים, הפתעות וינסו למצוא תשובה לשאלה.

במהלך התכנית פבלו בירר מה הסטטוס הזוגי של אפללו ואיך זה שגבר ששר כ"כ הרבה שירי אהבה עדיין לא מצא את האחת והמיוחדת. קבלו הצצה ראשונה לתכנית, לדואט המשותף וכמובן למתכונים.

עוף מגוהץ

עוף שלם
2 לימונים חצויים
2 ראשי שום חצויים
3 ענפי טימין
2 כפות שמן זית
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל
סיר עם משקולת

אופן הכנה:

  1. חותכים את העוף בעצם החזה, ופותחים אותו בצורת פרפר (ניתן לבקש מהקצב לעשות זאת).
  2. מתבלים את העוף בשמן זית, מלח, פלפל וטימין ומניחים על פלנצ'ה שחוממה מראש, כשהצד של העור מונח כלפי מטה, ומניחים מעל העוף סיר עם משקולת כך שילחץ עליו כמו מגהץ.
  3. לצד העוף מוסיפים לימונים וראשי שום חצויים.
  4. לאחר כ-20 דק' (תלוי בגודל העוף) העוף מוכן. כדי לבדוק חורצים אותו עם סכין, ורואים אם הבשר כבר אינו ורוד, אך עדיין רך.

 

סלט פנצנלה

פלפל אדום אחד
פלפל צהוב אחד
תערובת של 3 עגבניות מצבעים שונים
כף צלפים
בצל סגול אחד
צרור בזיליקום
ג'בטה בת יום
כפית שום כתוש
כף שמן
חצי כף חומץ
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. פורסים את כל הירקות ומערבבים יחד.
  2. פורסים את הלחם לקוביות ומוסיפים לירקות.
  3. מוסיפים צלפים, בזיליקום ומתבלים.
  4. מערבבים הכל היטב ומגישים.

 

דלעת פיקנטית בתנור

3 דלעות ערמונים
תבלינים לפי הטעם: מלח גס, צ'ילי ושום כתוש
שמן זית

אופן הכנה:

  1. קולפים כל דלעת ופורסים לרבעים.
  2. מתבלים בשמן זית, שום, מלח וצ'ילי.
  3. קולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-20 דק' עד שהדלעת משחימה. 

בתיאבון!

"פבלו, אוכל וחברים", שישי (31.10), 15:00, ערוץ 24