ג' היה גבר מכה עד שהגיע לשיקום מיוחד של ויצ"ו, והוא חושף את סיפורו במסגרת קמפיין חדש של "ויצ"ו ישראל", שהפעם במקום להציג שוב תמונות קשות של הקורבן, תוקף את בעיית האלימות במשפחה ממקום אחר. "הסיפור שלי מתחיל לפני 12 שנה כשהתחתנתי בפעם השניה. היחסים בינינו עלו על שרטון כבר מהתחלה, והמתח בינינו יצר אלימות פיזית שלי כלפיה, היו כמה מקרים של אלימות במהלך השנה שהיינו ביחד. עד שהיא בסוף התלוננה במשטרה. בעקבות התלונה נעצרתי והועברתי להוסטל לטיפול באלימות. הייתי שם ארבעה חודשים וקיבלתי כלים משמעותיים שעוזרים לי מאז ועד היום. למדתי להתגבר על הכעס, ואיך לא להגיע למצבים כאלו מראש, איך להביע אמפתיה, חמלה, לקחת פסק זמן, המון כלים ששינו את חיי. אחרי השיקום ריציתי כשנה במאסר. היום אני לא אלים אבל במצב של כעס אני יודע להתגבר ויותר מהכל למדתי שאני מודה לגרושתי שהלכה להתלונן נגדי. אם היא לא הייתה מתלוננת יכול להיות שהייתי עכשיו במאסר עולם, סוג האלימות שהפעלתי נגדה הייתה יכולה להגמר אחרת לגמרי. התלונה שלה הצילה אותה וגם אותי ואני מודה לה על כך".
איתן כבל, רן שריג ולירן שטראובר נלחמים באלימות במשפחה
הקמפיין הזה מופץ בעיקר באינסטרגם וברשתות החברתיות ובו השתתפו מספר אנשי ציבור וביניהם ח"כ איתן כבל, רן שריג, עומרי חיון, גואל פינטו, לירן שטראובר, איגי דיין, חיים צינוביץ', ניר פרידמן ועוד. כאשר על הפורטרטים אחראי צלם האופנה עידו איז'ק שנרתם אף הוא לנושא: "צילמנו אנשים חזקים, ניסינו להראות שבכל בן אדם יש כמה צדדים, ואם למישהו יש צד חלש, שייצא מהחושך שהוא נמצא בו, ויטפל בבעיה שלו. כל המשתתפים צולמו בבתים שלהם, במקום הכי טבעי, בתאורה קונטרסטית שיוצרת צל וגם את הציאה ממנו. המסר הוא שאנשים לא יפחדו ממי שהם, כל בעיה ניתנת לטיפול, אם רק יוצאים מהפחד ומתמודדים".
בעקבות הקמפיין עלה באחוזים משמעותיים מספר הפניות לקו הייעוץ, יותר ממאה פניות תוך שבועיים, של גברים שמרגישים צורך בטיפול. "לראשונה אנו מבקשות לפנות לגברים, מחוללי האלימות, במקום לנשים הנפגעות, כפי שעשינו כל השנים עד כה ולהגיד להם: קחו אחריות, הפסיקו את הסבל שאתם גורמים לעצמכם ולאהובים עליכם. אפשר לצאת ממעגל האלימות", אומרת גילה אשרת יו"ר ויצו ישראל המובילה את הקמפיין: "ויצ"ו מציעה מענה ייחודי, בטוח ומגן שמטרתו להסיר את הסבך בחייכם ולא לשפוט אף אחד. אנו קוראות לגברים להתגייס איתנו למאבק נגד האלימות ולראות עצמם כחלק מציבור המאמין בשיתוף ושוויון זכויות, ושואף לשינוי".