קוראים להן כריסטינה אגפקיס וסיסל טולאס וחוץ מחיבה עזה לכוכב מנצ'סטר יונייטד בדימוס, הן חולקות עוד שלל אהבות משותפות, אבל האהבה לבקהאם הייתה זו שהובילה את שתיהן לאסוף דגימות של בקטריות מזוג נעליים שהיה שייך לבקהאם ולערבב אותן עם חלב וחומרי התססה כדי ליצור גבינה מזן חדש.
"אני יודעת שזה נשמע מזעזע, אבל למעשה מדובר בצורת הכנה די הגיונית. לא כל הבקטריות הן 'רעות', וכל הגבינות שאנחנו רוכשים בכל מכולת מכילות בקטריות", מספרת רוזי קוטון, יצרנית גבינות מנוסה.
הגבינה המדוברת מרגליו של בקהאם תוצג החל מחודש אוקטובר הקרוב במיצג מיוחד בו יציגו האמניות יצירות הזויות נוספות כמו סלמי פירות ופטה מקקים.
לפי אתר הדיילי מייל, המיצג יוצג החל מה-20 באוקטובר, ולפי קוטון, שלא מתכוונת לפספס את האירוע, "מדובר בדרך חדשה ומשעשעת לטעום דברים חדשים שלא טעמנו מעולם, ועדיף להתעלם מהקשר שיצרנו לאורך השנים בין כפות רגליים וריח של גבינה ולהגיע עם ראש פתוח" - ואנחנו אומרים: תודה אבל לא תודה.
(מקור)