אם הגעת לשלב הזה אתה בטח מותש, מרושש, ואם יש לך חברה - אז גם ישן באמבטיה, כי העפת חצי מהסלון בשביל הבר הזה. בקיצור, מגיע לך דרינק. היינו מכינים לך אחד בכיף אבל נראה לנו שזה מפספס את הפואנטה: בשביל מה סחבת עד עכשיו אם לא כדי להגיע לרגע שבו תוכל לגשת לקומפלקס האלכוהולי המפואר (טוב, נו. לשני הקרשים והארונית) שלך, ולמזוג לך אחד בעצמך?
השאלה היא מה בדיוק אתה הולך לשתות. וזה לא יכול להיות סתם שוט מעפן של ויסקי, כי לא בשביל זה אתה אוכל ארוחות ערב על הרצפה כבר שבועיים. אז תתכונן, גבר: אתה הולך ללמוד איך לנער, לערבב, לשקשק ולהעמיס. יום יומיים של תרגול קצרצר ואתה יכול להתחיל להרים טלפונים ולארגן את מסיבת חנוכת הבר הביתי שלך. לא חשבת לשמור את כל האלכוהול הזה לעצמך, נכון?
לוגיסטיקה
לפני שאתה קופץ ראש לתוך הקרחנה, אל תתעצל ותשקיע קצת בארגון. זה יחסוך לך זמן, עצבים ושטיח שיסריח מוודקה גם אחרי שאימא שלך תחזיר אותו מניקוי יבש.
בפריזר: אתה שם את המשקאות הקפואים, כמות מספקת של קרח, ואת כוסות השוט שלתוכן תוכל למזוג שנאפסים ודז'סטיפים.
ליד קרש הבר: אתה מדגם את הכוסות בסדר מופתי. גם כי זה נראה מגניב, וגם כי הדבר האחרון שיתחשק לך, כשהפצצה שעושה לך עיניים חצי ערב תבוא לבקש את הדרינק שלה, זה להתחיל לחפש את הכוס של המרגריטה.
על הספיד-דק: אתה שם את המשקאות שתשתמש בהם הכי הרבה במהלך המסיבה, כדי שתוכל לשלוף אותם בקלות.
ממש לידך: אתה שם תשעים מיליון מפיות, קשיות, תחתיות וסטיררים (קשיות בחישה מפלסטיק שנכנסות לתוך משקאות כמו וודקה רדבול).
דרינקים נקיים
לא נקיים במובן של "אף אחד לא הוריד לתוכם מוכטה לפני ששתית" - נקיים במובן של ללא תוספות. חוץ מהוודקה והוויסקי שחשבת עליהם לבד, כדאי לך לנסות גם טקילה מיושנת בכוס לואו בול, שמתגלה כחתיכת שיחוק, רום מיושן עם קרח - גם הוא בכוס לואו בול - וג'ין. כן, ההוא מהטוניק, רק בלי.
תוספות
להסכים להוסיף משקאות קלים לאלכוהול שלך, זה כמו להסכים שהחברה שלך תכניס עוד גבר למיטה - טוב לא יצא מזה אם אתה ממש מתעקש, תמיד תוכל ללכת על שילובי אייטיז כמו ויסקי-קולה ורום-ספרייט, ג'ין-טוניק - או לרדת ממש נמוך לרמת וודקה עם תפוזים, אשכוליות, קרנברי, ולחסרי עמוד שדרה גם רד בול.
במקרה כזה אין צורך למדוד מנות אלכוהול, אלא למזוג "לפי העין", כמו שהסבתא העירקית שאין לך אומרת. אז מה המינון? מה שתגיד. רוצה הרבה אלכוהול וקצת משקה קל - לך על זה. רוצה הרבה משקה קל וקצת אלכוהול - תקנה בריזר.
קוקטיילים
נכון, זה דרינקים של כוסיות. אבל כוסיות זה בדיוק מה שאתה מצפה לראות במסיבה שלך, ורצוי שתויות מעט וחרמניות הרבה. אז אם לא תשקשק, איך תתקתק? זה, גבר, הרגע שבו הבר הביתי שלך הופך למאורת פיק-אפ ומתחיל להתגלות כעסק משתלם.
קפירינייה: אתה לוקח כוס לואו בול, שם חצי לימון חתוך לקוביות קטנות (אבל לא יותר מדי, זה לא סלט ערבי פה), ושתי כפיות סוכר חום, ומתחיל לכתוש עם העלי (טחנת יותר מדי ג'וינטים ואתה לא זוכר מה זה עלי? חזור לפרק 3) עד שאתה מקבל מיץ ורוב הסוכר נמס. מוסיף קרח (רצוי גרוס), 60 מ"ל קאשאסה (רום ברזילאי), סוגר את הכוס עם השייקר ומנער כאילו אין מחר. פותח, שם קש - והחיים שלך דבש.
מוחיטו: עוד פעם כוס לואו בול, רק הפעם לימון שלם חתוך לקוביות קטנות. מוסיף 10 עלי נענע וכפית סוכר, וכותש עם העלי. שם קרח גרוס, 50 מ"ל רום משובח, סוגר את הכוס עם שייקר, מנער בקטנה, פותח, מוסיף סודה – ומגיש לבת-דודה.
מרגריטה: אחרי שמילאת את השייקר בקרח, מוזג 60 מ"ל טקילה, 30 מ"ל טריפל סק, ו-30 מ"ל מיץ לימון סחוט. סוגר עם השייקר, מנער בטירוף, מסנן לכוס מרגריטה- ויוצא לחפש לך חואניטה.
פור בול: מועך עם העלי 8 עלי נענע בתוך כוס לואו בול, מוסיף קצת מיץ לימון, חצי כפית סוכר חום וארבע טיפות אנגסטורה ביטר (מרקחת עשבים מעט מרירה שאפשר לקנות בכל חנות אלכוהול). שם קרח גרוס עד סוף הכוס ו-50 מ"ל "פור רוזס" (ברבן אמריקאי), סוגר עם השייקר, מנער יסודי, מסנן, משלים את המרווח שנותר עד סוף הכוס עם "רד בול", מפזר אבקת סוכר - ושופך לגרון כאילו אין מחר.
דריי מרטיני: לוקח כוס מרטיני וממלא בקרח, כדי שהיא תתקרר בינתיים. במקביל, שם בשייקר קרח, מוסיף 50 מ"ל ג'ין ו-25 מ"ל וורמוט יבש, מערבב עם כפית ארוכה ומסנן לכוס המרטיני שבינתיים כבר התקררה. לוקח שלושה זיתים מגולענים, משפד אותם על קיסם, זורק בפנים – ומנסה לנחש של מי היד שנדחפה לך עכשיו לתוך התחתונים.
הנג אובר
זה כבר לא על אחריותנו. אבל עזוב אותך מכאב ראש: יש לך בר בבית! תותח-על או לא תותח-על? וחוץ מזה, מה שנחמד בהנג אובר זה שמתישהו הוא הופך להנג עובר. אם היית שיכור עכשיו זה היה מצחיק אותך.