אין תמונה
טבעות אבוקדו בצ'יפס

שף הילדים אלדו מצ'פר את כל הילדים בנינו שלא כל כך מחבבים אבוקדו, מה לעשות שלא כולנו אוהבים את הדבר הירוק והטעים הזה ויש כאלו שאפילו נרתעים מפניו אז לכל אלו שאף פעם לא בא להם אבוקדו מיועד המתכון הבא וגם כמובן לאלו שמאד אוהבים אבוקדו.

המצרכים הדרושים:

אבוקדו אחד מקולף ולא כל כך רך

חצי כוס קמח

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם + שומשום

קורט מלח וקורט פלפל שחור (בקיצור מעט מלח ומעט פלפל)

איך מכינים:

חותכים את האבוקדו לעיגולים עבים בערך 2 סנטימטר עובי שמגיעים לגרעין חותכים מסביב (ממש לעשות טבעות), מוסיפים מלח פלפל על הקמח ומערבבים.

מצפים את הטבעות אבוקדו בקמח ביצה ופירורי לחם ומטגנים בסיר בשמן עמוק רק אחרי שהציפוי קיבל צבע זהוב ניתן להוציאו מהשמן ולהגיש עם ירקות טריים,פלח לימון וקטשופ.

בתיאבון

>> למתכונים נוספים של השף אלדו