ההצעה של אוה:
גלידת שמנת עם שוקולית ומרשמלו קטנים (שוקו חם)ופצפוצי שוקולד צ'יפס לבן. יש להגיש בספל שוקו שקוף, לצפות את הכוס בפסים של שוקולד לבן ולשים מעל קצפת חצי ורודה חצי לבנה, עם קצת מיני מרשמלו מעל.
ההצעה של יונתן:
שלום קוראים לי יונתן ואני חושב שהטעם הכי טוב לגלידה הוא שוקולד שנוזל, אז הייתי שם כדורים קטנים שממולאים בשוקולד נוזלי ואז כשאוכלים נושכים את הכדורונים האלה והפה מתמלא בסירופ שוקולד טעים. אפשר לעשות את זה גם עם קצפת וסירופ תות אבל הכי טעים זה שוקולד.
ההצעה של חן:
הטעמים המקוריים (והמנצחים) שלי הם :
1. רימון- טעם בניחוח של ראש השנה !
2. טעם לואיזה- גלידה של רוגע
3. גלידה בטעם תאנים
4. שסק
5. קינמון-מוסיף המון !
ההצעה של אור:
חשבתי לחשוב רחוק עם רעיונות מטורפים שיכולים להתממש. הטעם שבחרתי הוא טעם שאני בטוחה שכולם יאהבו כמו שהם אוהבים היום: גלידה בטעם mentos מנטוס וורוד. יש סיכוי גדול מאוד שאנשים יאהבו את זה. הגלידה תכיל את מתכון המנטוס סוכר, מעל קצפת לבנה וסוכריות לבחירתכם.
ההצעה של רחל:
גלידה טעימה ומתוקה - תפוח בדבש. המרכיבים: רסק תפוחים עם חתיכות קטנות של תפוח, שמנת מתוקה, גלידת וניל ושוקולד לבן מומס. התוספות: פצפוצי שוקולד, דובדבנים ומעל להזליף המון דבש. להגיש בגביע וופל או בגביע זכוכית על מצע ביסקוויטים.
ההצעה של רוני:
שלום שמי רוני ואני רוצה לספר לכם על גלידה חדשה שהמצאת. הטעם: מסטיק (כמו בזוקה ) + לימון + תות + פטל + סוכריות קופצות + נגיעות קינמון. המקל של הגלידה יהיה כמו צורתו של מקל קינמון, אבל המקל יהיה עטוף בפלסטיק (כמו שקית) בצבע חום (כאילו כמו מקל קינמון ) ובתוכו יהיה את הטעם כמו של הגלידה אבל זה לא יהיה גלידה אלא מסטיק.
המרכיבים שלדעתי אמורים להיות בגלידה: טעם של מסטיק, לימון, פטל, תות , שברירי שוקולד לבן, סוכריות קופצות וקינמון (טיפה).
לדעתי הצורה של הגלידה צריכה להיות כך: הגלידה תיהיה בצורה גדולה יחסית, אבל היא תיהיה מחולקת ל-4 חלקים: חלק 1: יהיה בצבע צהוב ויראו כזה צורה של לימון, חלק 2: יהיה בצורה של תותים בצבע אדום יהיה בצורה של עיגולי פטל בצבעים: ורוד , אדמדם וסגלגל , חלק 3 :, וחלק 4 : יהיה בצורה של מסטיקים (כאילו ריבועים ריבועים) בצבע ורוד בהיר.
ההצעה של אביב:
הרעיון: גלידה בטעם גבינה, גרידת לימון, קוקוס ופרורי עוגיות וניל/ פתיבר בציפוי שוקולד לבן.
החומרים:
6 חלמונים
כוס סוכר
2 כוסות חלב
כוס שמנת מתוקה
כפית וניל
גרידת לימון (לפי הטעם)
שליש כוס קוקוס
כוס פתיבר/ עוגיות וניל מפוררות
לרוטב מעל:
חבילת שוקולד לבן מומסת (להמיס מעל אדים)
אופן ההכנה:
מקציפים מעט את החלמונים והסוכר.
מחממים את החלב, שמנת והוניל בסיר.
מעבירים את הנוזלים החמים למיקסר עם החלמונים ומערבבים מעט.
מעבירים את התערובת לסיר לבישול על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך. מקררים.
מכניסים למכונת גלידה ומפעילים. לאחר שהגלידה מתגבשת מעט מוסיפים את שאר החומרים עד לתערובת אחידה.
אופן ההגשה:
שמים ארבעה כדורים יפים של הגלידה בצורת פרמידהף ומעל זה מזליפים קצפת. עם כף מטפטפים המון (!) מהשוקולד הלבן ומפזרים מעט גרידת לימון וקוקוס. אפשר גם סוכריות צבעוניות.
ההצעה של לימור:
היי, יש לי כמה הצעות מקוריות לטעמי גלידה:
1. גלידה בטעם חלב אם
2. גלידה בטעם צמר גפן מתוק
3. לרגל השנה החדשה גלידה בטעם תפוח בדבש
4. גלידה בטעם מרשמלו על האש עם שילוב סוכריות קופצות
5. גלידת מרציפן עם שקדים מסוכרים
6. גלידה בטעם מלבי עם מי ורדים ושבבי קוקוס
7. גלידת שרבט בטעם נענע/ תה ירוק
8. גלידה בטעם חלבה עם שבבי אגוזי פקאן
9. גלידה בטעם בלינצ'ס גבינה ותותים
10. לאוהבי המיוחדים: גלידה בטעם טאקילה עם לימון ונענע
ההצעה של מיכל:
אנחנו מטורפים על חלווה, והיינו שמחים לחלווה נוגט בגלידה שלנו (חלווה שהיא כמו שוקולד-- רק בריאה יותר). בגלידה שלנו יהיו המון חלב ושמנת מובחרת, יהיה גוש ענקי של חלווה נוגט, עם תוספת קטנטנה של רום שייתן ארומה טובה. מלמעלה יהיו שברי עוגיות ומייפל ( חלקנו כאן רוצים סוכריות גומי של דובונים מלמעלה...)!
זאת הגלידה שלנו, ואני ממש ממש רוצה שיהיה טעם כזה. אנחנו מכורות ומכורים!
ההצעה של טליה:
הטעם: מלון מסטיק תות גליליות. מרכיבים: מלון, בזוקה, תות, גליליות, ביצים, שמנת מתוקה, חלב, מקל וניל, סוכר ולמעלה לגרד שוקולד מקופלת לבן וסוכריות וורודות וצהובות
ההצעה של שלי:
טעם הגלידה המקורי שלי הוא שוקולד וקוקוס עם חתיכות פרי של אננס! החומרים להכנת הגלידה הם: חלב, חלב קוקוס, שמנת מתוקה, סוכר, שוקולד חלב/מריר/לבן לפי הטעם, שבבי קוקוס, ביצים , מקל וניל לטעם עדין וחתיכות פרי אננס. ההצעת ההגשה לגלידה היא לשים את כדורי הגלידה בתוך קוקוס, להוסיף מטריה צבעונית לקישוט ובתיאבון.
ההצעה של מור:
שלום חברים,
מכיוון שבגלידה יכולים להיות אינסוף שילובים החלטתי לכבוד תחרות הגלידה הכי מקורית להמציא מספר שילובים ובצורת הגשה מקורית.
בצלחת חרס עגולה גדולה וצבעונית במיוחד עם ציורי עבודת יד של פרחים ופרפרים שיש בה "גומות" גדולות (כמו בצלחת של סדר פסח) נגיש לכם בכל "גומה" גלידה מקורית בטעם יחיד ומיוחד:
1. גלידת סורבה - תערובת של סברס ,ענבים ומשמש, בתוספת קליפות הדרים מסוכרים
2. גלידת סיגר – סיגר של גלידה בטעם גבינת שמנת וצימוקים במעטפת של חביתית אוורירית יחד עם פירורי שקדים
3. גלידה בטעם קפה שחור והל עם שברירי שוקולד מריר
4. גלידת קציפת אבוקדו, פיסטוק וחרובים
5. גלידת מוקה וניל עם עוגיות דובשנית
6. גלידת קרם חלבה עם תותים טריים וסירופ רימונים (אפשר לגוון גם בסירופ פטל דובדבנים)
7. גלידה של קציפת וניל עם תאנים, אגוזים וסירופ שוקולד