בשביל מנת צ'יפס טעימה לא צריך תפוח אדמה, אפשר לגוון עם כל כך הרבה ירקות מעניינים ולשנות את התפריט ברגע. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי, בחרתי להכין צ'יפס מקורי שאולי עוד לא ניסיתם - צ'יפס קולרבי עסיסי! קבלו את המתכון שלי לצ'יפס טעים, מאוזן ומיוחד:
2 קולרבי גדולים
שליש כוס שמן זית אורגני שופרסל green
כפית מלח
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל גרוס
- מקלפים את הקולרבי וחותכים למקלות
- שמים בקערה שופכים מעל את שמן הזית, מלח, פלפל וכורכום, מערבבים הכל היטב. שימו לב, חשוב מאד שהשמן זית יכסה כל מקל קולרבי!
- מכניסים לתנור על מצב טורבו 180 מעלות, חשוב לחמם את התנור מראש
- אופים למשך עשרים - עשרים וחמש דקות
- מגישים עם מטבל שעשוי מכף קטשופ שופרסל וכף מיונז אורגני green מעורבבים היטב