סיר אחד שמתאים לכל המשפחה!
אפשר להוסיף אורז, בורגול או פחמימה בצד שתספוג את כל הטעמים או אפשר לאכול ככה. רק שימו לב - מבטיחה לכם שאת הקציצות יתחילו לחטוף כבר מהסיר בלי שתשימו לב אז כדאי להגיש מיד.
לקציצות:
300 גרם בשר טחון (מספר 2)
בצל גדול קצוץ
כפית מחוקה מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית פלפל שחור טחון
כפית כמון
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2-3 כפות מים
לתבשיל:
4 תפוא גדולים חתוכים לקוביות
1 בצל פרוס
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
כף גדושה סוכר חום אורגני green
כף אבקת מרק טבעי או כפית מלח, כף פפריקה ושליש כפית פלפל שחור גרוס
אם שמים מרק עוף אז רבע כפית מלח
- מתחילים עם הקציצות : שמים את כל המרכיבים ומערבבים
- בינתיים בסיר, מטגנים בצל ופלפל עד שקיפות מלאה כלומר 4-6 דקות
- מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ומערבבים
- מוסיפים סוכר ותבלינים ומערבבים
- שופכים מעל 2 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים שוב
- מכדררים קציצות קטנות (אמור לצאת כ-24) ומכניסים בין התפוחי אדמה
- מבשלים הכל על אש קטנה 40 דקות