בזמן שכולם נוהרים אחר הסופגניות, אני לגמרי מעדיפה תמיד לביבות על שלל צורותיהן. אם מכינים נכון לביבות, לא צריך להרגיש שמתפשרים כשמכינים לביבות אפויות, להיפך - נהנים מטעם עשיר שלא נופל משום לביבה מטוגנת. קבלו את הטוויסט שלי ללביבות המשלבות מרכיב לא שגרתי אבל כל כך טעים בתוך הלביבה, כרובית טרייה או קפואה, תיהנו:
שקית כרובית קפואה או כרובית גדולה
2 תפוחי אדמה
2 ביצים
כוס שיבולת שועל דקה green
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
- מבשלים את הכרובית עד ריכוך
- מסננים טוב ומועכים כמו פירה
- מגרדים שני תפוחי אדמה וסוחטים
- מוסיפים לקערה עם הכרובית, מוסיפים ביצים, מלח, פלפל ושיבולת שועל ומערבבים
- בעזרת ידיים רטובות מכדררים לביבות
- מניחים בתבנית מרססים בספריי שמן ואופים בתנור על 180 מעלות עד הזהבה בערך 35 דקות, בתיאבון!