באווירת היורו הכנתי לעומרי (שמאוד מקפיד על תזונה בריאה) נשנוש כמו שהוא אוהב: פרעצל בריאות עשיר בחלבון וכל טוב.
1 ק"ג קמח כוסמין מלא אורגני green
100 גרם אבקת חלבון ללא טעם
20 גרם שמרים
3 כפות מלח
10 מ"ל שמן זית green
600 מ"ל מים חמימים
כף דבש שופרסל green
1 יוגורט מועשר בחלבון
מכניסים לקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים
מוסיפים את היוגורט, שמן הזית והדבש ומערבבים
מוסיפים את המים לאט לאט ומתחילים ללוש ביד עד לקבלת כדור בצק
מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק לכדורים של כ-150 גרם
יוצרים מכל כדור שרוך בצק ארוך שלאחריו יוצרים את צורת הבייגל
בקערה טורפים ביצה ובעזרת מברשת מברישים את הבייגלים ומפזרים מעל זעתר או סומסום
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהבייגלים מוכנים
מגישים חם ונהנים מכל ביס!