המתכון הבא משלב שני דברים שהם בגדול, שניים מהדברים הטעימים עלי אדמות!
לקראת יום הצ'יפס הבינלאומי, חג לכל דבר אם שואלים אותי, החלטתי ליצור מתכון עם טוויסט מיוחד לצ'יפס, קצת ירוק יותר והכי חשוב - טעים בטירוף. אז מה אתם חושבים על צ'יפס אבוקדו?
הכינו את המחבת, זה מתכון שחובה לנסות!
2 אבוקדו בשלים חתוך לרצועות
3 ביצים
2 כוסות פירורי לחם green
מלח פלפל
שמן לטיגון
לרוטב:
6 כפות מיונז green
לימון 1 סחוט
כוסברה ופטרוזיליה קצוצה (חופן)
- בקערה אחת מערבבים פירורי לחם (אפשר גם פירורי לחם ללא גלוטן) מלח ופלפל, ובקערה שניה טורפים את הביצים
- מחממים שמן במחבת בגובה 3-4 ס"מ
- מתחילים בלפרוס את האבוקדו לפרוסות
- טובלים פרוסה בפירורי לחם, אז בביצה ואז שוב בפירורי לחם
- מטגנים את הרצועות עד להשחמה
- לרוטב: מערבבים את המיונז עם לימון, פטרוזיליה וכוסברה