מי שעוקב אחריי מכיר את אהבתי לפיקניקים, וכמה שיותר מושקעים, יותר טוב! 

אין כמו ארוחת פינוקים בטבע, במיוחד עם חבר'ה טובים וטובות ותפריט כיפי של אוכל שאפשר לאכול בידיים.

המתכון לפניכם הוא נוח לנשיאה לטיול ולפיקניק, קלי קלות להכנה, והכי חשוב, עסיסי ואהוב על קטנים וגדולים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים

  • 3 בצלים

  • 3 ביצים

  • 3 כפות קמח תפו"א green

  • 2 גביעים של יוגורט/שמנת לבחירתכם

     

  • מלח

     

  • פלפל

  1. מבשלים 4 תפוחי אדמה בינוניים עם הקליפה (אחרי הרתיחה עוד חצי שעה) ומצננים
  2. קוצצים דק את הבצלים ובמחבת נפרדת מטגנים אותם במעט שמן עד שהם משחימים
  3. מחממים תנור לחום בינוני של 175 מעלות
  4. משמנים תבנית של 12 שקעים עגולים או מרובעים
  5. מקלפים ומועכים את תפוחי האדמה למחית כמו פירה ומוסיפים בצל מטוגן מ-3 בצלים
  6. מוסיפים 3 ביצים ו-3 כפות קמח תפוחי אדמה גרין, 2 גביעים של יוגורט או שמנת ומלח ופלפל בנדיבות
  7. מערבבים הכל היטב ויוצקים לתבנית השקעים
  8. אופים כ-40 דקות עד שמזהיב ומשחים יפה