נשארו לי משבועות חברים ממשפחת הדלועים. הכנתי לביבות דלעת ושיבולת שועל, יצאו ממש טעימות. כמובן שהוספתי גם טחינה, כי אני מוסיפה טחינה על כל דבר.
- דלעת קטנה
- 10 כפות שיבולת שועל דקה שופרסל green
- כף שמרים יבשים
- כף טחינה גולמית green
- בצל בנוני
- 1 גבעול קצות של בצל ירוק
- כף כורכום
- כף מלח
- קוצצים את הדלעת לקוביות קטנות, מפזרים על מגש ומכניסים לתנור על חום גבוהה למשך כ-20 דקות (עד שהדלעת מתרככת)
- נותנים לדלעת להתקרר מעט ומכנסים אותה לתוך מערבל מזון לצד שאר המצרכים ומפעילים עד לקבלת מרקם אחיד של הכל
- מכניסים את העיסה לתוך שקית זילוף ומזלפים לתבנית לביבות עגולות. מכניסים לתנור למשך כחצי שעה על חום של 180 מעלות
- לסיום מזלפים כף או שתיים של טחינה גולמית מעל