- 3 קולורבי
- 3 סלקים
- 3 גזרים
- חבילת טופו אורגני green
- צרור כוסברה
- חצי כוס חצאי בוטנים
- 3 כפות שמן זית
- לרוטב: 3 כפות חמאת בוטנים
- מיץ מ-2 לימונים
- 2 שיני שום
- 2 כפות סילאן
- כפית מלח שטוחה
- פלפל שחור
- חצי כוס מים (לדילול הרוטב)
- חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים בשמן זית במחבת שחוממה מראש. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה
- לרוטב מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ומוסיפים מים עד להגעה למרקם של רוטב מעט סמיך
- את כל הירקות מגרדים גס. את עלי הכוסברה תולשים מהגבעולים
- מערבבים את הירקות עם הטופו והרוטב ויאללה בתאבון