מתכון לקורנפלקס ביתי בשלושה טעמים: וניל, שוקולד וקינמון – הבצק מוצלח גם כעוגיות רגילות.

לעוגיות:

  • 400 גרם שיבולת שועל שופרסל green טחונה לאבקה
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם סוכר חום שופרסל green
  • 1 ביצה בגודל L (60 גרם) 
  • קורט מלח

לבצק קקאו להוסיף 2 כפיות אבקת קקאו, כף חלב ולערבב היטב

לבצק קינמון: להוסיף כפית קינמון, כף חלב ולערבב היטב

להגשה:

  • חלב /יוגורט

  1. בקערת מיקסר מערבבים את קמח שיבולת השועל עם הסוכר והמלח והחמאה הקרה עד לקבלת פירורים דקים יחסית
  2. מוסיפים את הביצה ומאחדים לבצק יציב ויפה
  3.  מחלקים את הבצק ל-3 חתיכות שוות ומוסיפים את לכל חלק טעם שונה (קינמון/קקאו)
  4. מרדדים היטב בין שני ניירות אפייה ומעבירים להקפאה של כחצי שעה
  5.  קורצים לגודל שנרצה ואופים ב-160 מעלות 10-15 דקות תלוי בגודל העוגיות
  6.  לקורנפלקס – מגישים מיני עוגיות יחד עם חלב קר
    למוזלי – מניחים בקערה יוגרט, פירות חתוכים, חתיכות של מיני עוגיות וסירופ מייפל
    לעוגיות – מגישים לצד כוס קפה או תה