חומרים לתבנית משומנת בקוטר 22:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 125 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 ביצים גדולות
- 150 גרם סוכר
- 70 גרם קורנפלור green
- 20 גרם קקאו
לגאנש השוקולד:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
לקרם פיסטוק:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 30 גרם אבקת סוכר
- 80 גרם פודינג וניל
- 50-80 גרם מחית פיסטוק איכותית
בקערה ממסים יחד שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה לתערובת אחידה
במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה. מאחדים בין תערובת השוקולד לתערובות הביצים ומקפלים פנימה קורנפלור וקקאו
מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ונאפה ב180 מעלות טורבו 25-30 דקות. לא לחשוש אם העוגה מעט לחה, היא מתייצבת בקירור
ממסים יחד את חומרי הגאנש ומערבבים עד לאיחוד. מוזגים מעל הפאדג' ומעבירים לקירור של מספר שעות במקרר
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקציפה רכה-רכה
מוסיפים את הפודינג ומחית הפיסטוק ומקציפים לקרם יציב. מזלפים מעל הפאדג' ומקשטים בפירות טריים שווים