אני מת על פירות עונתיים טריים ופרשיים והפעם בחרתי בקיווי, הכנתי בסיס של עוגת וניל, קרם גבינה וסידרתי מעל מלא קיווי מזוגגים במייפל

  • 2 ביצים בגודל L

  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)

  • 120 מ"ל שמן (חצי כוס)

  • 100 מ"ל חלב (חצי כוס)

  • 140 גרם קמח (כוס)

  • 5 גרם אבקת אפייה (כפית)

  • 40 גרם פודינג וניל (2 כפות גדושות)

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

  • 250 גרם שמנת חמוצה 15% / 250 גרם גבינה לבנה 5%

  • 80 גרם פודינג וניל

  • 40 גרם אבקת סוכר (4 כפות שטוחות)

להגשה:

  • 10-12 קיווי מקולפים

  • סירופ מייפל אורגני green

  1. לשכבות העוגה: בקערה מערבבים יחד את כל חומרי העוגה עד לקבלת בלילת עוגה חלקה.
    מעבירים לתבנית בינונית / רינג בקוטר 24 ס"מ ואופים כ-17-25 דקות ב160 מעלות
  2. בודקים את העוגה באמצעות קיסם, במידה והוא יוצא יבש, העוגה מוכנה ומקררים אותה היטב
    מתכון של סושי פירות יפני>
  3. לקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקציפה יציבה וחלקה. מורחים על שכבת העוגה ומשטחים היטב
  4. מעבירים להקפאה של 30-40 דקות
  5. ציפוי: פורסים את הקיווי לפרוסות דקות. מסדרים אותן כרעפים על העוגה ומברישים בסירופ מייפל