סיגר תפוח אדמה ללא גלוטן בלי כל הבלאגן של להכין בצק... כי הבסיס הוא על דפי לזנייה!
וזה קריספי. וטעים.
3 תפוחי אדמה גדולים/בטטה חתוכים לקוביות
חבילת עלי לזניה ללא גלוטן (אפשר גם עם גלוטן)
1/2 כוס קמח תפוח אדמה
כף מלח
שמן זית שופרסל green
אופציונלי: תיבול שונה כמו פלפל שחור, שום גבישי וכו'
בסיר, מבשלים את תפוחי האדמ העד לריכוך. מועכים עם מלח
מבשלים את דפי הלזניה (שימו לב שכדאי להפריד ולערבב אותם מדי פעם שלא יידבקו)
מניחים מעט מהפירה בקצה כל דף לזניה ומגלגלים. מהדקים את הסוף טוב טוב כדי שלא יפתח
מקמחים בקמח תפוחי אדמה ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן זית עד שנהיה קריספי. לחילופין אפשר להכניס לאייר פריי ל20-25 דקות על 190 מעלות עם זילוף שמן זית מעל