הפעם הכנתי לכם מנה שאפשר להכין ממצרכים שלרוב יש בבית, אורז וכל מיני ירקות לפי ההעדפה האישית.
אתם כבר יודעות ויודעים שאני מאמינה גדולה בלא לבזבז ולנצל את כל חומרי הגלם שלנו עד תום ומנות כאלה הן בדיוק השראה ליום כזה של אלתורים וסיר של הפתעות טעימות.
500 גרם אורז לבן ארוך green שטוף
בצל גדול קצוץ
6 פטריות פרוסות
חצי ראש כרוב פרוס
כוס ברוקולי קפוא (או טרי)
אופציונלי: להוסיף כל ירק שאוהבים
לרוטב:
כוס סויה ללא גלוטן green
6 כפות סוכר קוקוס green
כפית צ׳ילי חריף
- נטגן את הבצל עם מלח עד שמזהיב ונוסיף את הפטריות
- נטגן עד שגם כן מזהיב ונוסיף את שאר המרכיבים (אורז, ברוקולי, כרוב)
- נערבב את מרכיבי הרוטב ונשפוך מעל הירקות והאורז
- נוסיף מים עד שמכסה את הכל ועוד קצת מעל
- נבשל על אש בינונית במשך 15-20 דקות עד שהאורז מתרכך
- אפשר להוסיף מים תוך כדי במידת הצורך ולערבב