- 3 ביצים שופרסל green
- 1/3 כוס מייפל אורגני green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
- 80 מ"ל (חצי כוס) חמאת שקדים (אפשר להמיר בכל חמאת אגוזים)
- 125 מ"ל (כוס) קמח שקדים (אפשר להמיר בקמח שיבולת שועל)
- כפית תמצית וניל
לציפוי הדונאטס:
- חבילת שוקולד מריר מומס+שוקולד לבן מומס
- מערבבים את כל מרכיבי הדונאטס עד לבלילה אחידה ומוזגים לתבנית דונאטס (6 דונאטס בינוניים)
- מכניסים לתנור שחומם מראש טורבו על 180 מעלות למשך 15 דקות
- נותנים להם 10 דקות להתקרר
- טובלים את הדונאטס בשוקולד ומכניסים לקירור מינימום חצי שעה