למי שפחות התחברו לעולם הכוסמת: תנסו את המתכון הזה - פתיתי כוסמת טבעוני ברוטב עשיר אדום. הוא סופר פשוט אבל סוגר פינה ברמות.
- כוס וחצי כוסמת ירוקה שהושרתה במים פושרים לפחות שעה
- כוס רסק עגבניות בלי תוספת סוכר
- כוס נוזל קוקוס שופרסל green
- 2 שיני שום פרוסות
- 2 כוסות מים
- מטגנים את השום עם מלח בסיר/מחבת רחבה. מסננים ושוטפים את הכוסמת ומוסיפים פנימה
- מערבבים ומוסיפים את הרסק עגבניות, נוזל קוקוס ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים ומכסים
- מבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות. תוך כדי פותחים ומערבבים ואם יש צורך מוסיפים מלח