- כוס וחצי קמח שקדים שופרסל green
- 3 ביצים מופרדות לחלבון וחלמון
- שליש כוס סוכר קוקוס (אפשר להמיר בכל ממתיק)
- רבע כוס שמן קוקוס (אפשר להמיר בשמן זית או בכל שמן)
- אבקת סוכר לקישוט
- ב-2 קערות, nפרידים לחלבון וחלמון. את החלבון מקציפים עד שמגיע לקצף לבן ועמיד
- מוסיפים בהדרגה סוכר קוקוס ומקציפים לעוד 3 דקות על הילוך מהיר
- מכניסים למיקסר גם את החלמונים. ברגע שיש בועות מוסיפים את השמן קוקוס ואז את הקמח שקדים
- אם הקמח שקדים הופך להיות במרקם בצקי וקשה למקסר אותו: אפשר להוסיף קצת מים. מוסיפים את תערובת החלבונים בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול אחיד
- שופכים לתבנית עגולה משומנת (השתמשתי בקוגלהוף אבל אפשר גם עגולה/אינגליש קייק) קוטר 16.5 ס״מ. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל-35 – 40 דקות
- מוציאים ונותנים לזה להתקרר 10 דקות מחוץ לתנור. מפזרים אבקת סוכר מעל