- 2 כפות שיבולת שועל דקה
- 2 כפות שיבולת שועל עבה
- 2 כפות סירופ אגבה green
- 2 כפות שמן קוקוס
- חופן שקדים פרוסים
- 6-8 תותים
להגשה
- אבקת סוכר
- גלידת וניל
- חותכים את התותים לקוביות ומניחים בתבניות אישיות או בתבנית מלבנית ברוחב 20 ס"מ
- בקערה בינונית מערבבים יחד את שאר המצרכים עד לקבלת מעין גושי שיבולת שועל
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מפזרים את הקראמבל על התותים ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב
- מגישים עם מעט אבקת סוכר או כדור גלידת וניל