את הכריך הזה אילתרתי לחלוטין. ריי ראה בטלוויזיה פיתות צבעוניות וביקש שאכין לו. לא היה זמן ממש לפיתה אז הכנתי מעין קרפים/טורטיות מקמח עדשים וזה סה"כ שני מרכיבים. האורז כבר היה מוכן וזה הכי כיף. אורז שאריות בסגנון מקסיקני, מיונז, שעועית שחורה ברוטב עגבניות, וצ'ילי ואיך אפשר בלי אבוקדו וכוסברה. עשיתי גרסה לא חריפה כי ריי פחות בקטע אבל בקלות אפשר "להחריף" כמה שבא לכם.

לקרפ

  • 1 כוס קמח עדשים כתומות
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כפית מלח
  • שמן זית אורגני שופרסל green

לתערובת האורז

  • 1 בצל סגול
  • 1/2 כוס אורז לבן שופרסל green מבושל
  • 4 כפות שעועית שחורה ברוטב עגבניות
  • 1 אבוקדו בשל חתוך
  • מעט צ'ילי
  • 1 כף תירס

לכריך

  • מיונז
  • כוסברה

  1. מכינים קרפים: מערבבים את חומרי הקרפ
  2. מטגנים בשכבה דקה ככל הניתן במחבת חמה עם שמן זית, הופכים ומטגנים גם את הצד השני עד שמוכן
  3. למילוי: במחבת מטגנים עם שמן זית, בצל, אורז לבן, תירס, שעועית, צ'ילי ותירס. מקפיצים הכל יחד כדקה
  4. מורחים על גבי הקרפ מיונז, מוסיפים את תערובת האורז, וחתיכות אבוקדו ובתאבון