רחל ביתי הקטנה הייתה טבעונית תקופת מה, עכשיו היא צמחונית, וממנה למדתי להכין, לראשונה בחיי, גרנולה. מה אומר: היא פשוט נהדרת.
- 300 גרם משיבולת שועל שופרסל green
- 300 גרם אגוזים שבורים
- 100 גרם גרעיני חמניות
- כפית מלח גס
- 1/3 כוס או יותר סירופ מייפל Green
- שליש כוס שמן זית עדין
- כף קינמון
- 150 גרם צימוקים
- מערבבים הכל למעט הצימוקים, משטחים על תבנית מרופדת נייר אפיה
- אופים 3 שעות ב-110 מעלות, כל חצי שעה-שעה פותחים ומערבבים
- בסוף מוסיפים צימוקים ומגישים עם יוגורט שאוהבים