אחד החלקים הכי משמחים של חג השבועות שאני כל כך אוהבת, הוא סידור השולחן והמנות. הכל בסימן פריחה, צמיחה, אביב והתחדשות. בחרתי מנה שהיא פשוטה מבחינת המרכיבים אבל עושה כל כך כיף בעין ועל השולחן, ויכולה גם לעזור לילדודס סרבנים שיתאהבו בצלחת המתוקה.
טיפ שלי לפני תחילת ההכנה: מומלץ להכין את החלקים למנה על קרש חיתוך ורק אז להעביר ולעצב על הצלחת.
עגבניות שרי ארוכות בצבעים שונים
בצל ירוק
עלי תרד טרי/ עלי בזיליקום טרי
כדורי גבינת בייבי מוצרלה של שופרסל
שמן זית green
חומץ בלסמי
מלח
- תחילה מבצעים חור קטן (רמז לעתיד: בקוטר הגבעול של הבצל הירוק) בתחתית העגבנייה בכדי להכניס את הגבעול של הבצל הירוק
- בחלק העליון של העגבנייה מבצעים חיתוך איקס מרוקנים את התכולה וממלאים בכדורי בייבי מוצרלה
- בצדי גבעול הבצל הירוק מקשטים בעלי תרד או בזיליקום או גם וגם :)
- לסיום, בוזקים מעל מלח, מעט שמן זית וחומץ בלסמי