- 5 ביצים מופרדות
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- ½ 1 גביעי יוגורט נטול לקטוז 10% green
- 5 כפות קורנפלור green
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- מיץ מחצי לימון גדול (2-3 כפות)
- גרידת לימון מלימון שלם
- מניחים קערת מים בתחתית התנור ומחממים ל-200 מעלות צלזיוס
- בקערה גדולה מערבבים חלמוני ביצה, גבינה, יוגורט, תמצית וניל, קורנפלור, גרידת לימון ומיץ לימון
- בקערה נפרדת מקציפים את חלבוני הביצה. כאשר מתחיל להיווצר קצף לבן, מוסיפים בהדרגה את
הסוכר. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב - מוסיפים 1/3 מתערבת הגבינות לקצף ומערבבים
- מוסיפים את יתר התערובת ומקפלים פנימה בעדינות
- מעבירית את התערובת לתבנית קפיץ 24 ס”מ, משומנת
- אופים במשך 15 דקות, מוציאים בזהירות מהתנור, בעזרת סכין משחררים את קצוות העוגה מהתבנית
- מחזירים לתנור, מנמיכים את הטמפרטורה ל- 150 מעלות צלזיוס ואופים לעוד כשעה או עד שהעוגה
מזהיבה - מכבים את התנור, ומשאירים את העוגה להתקרר בתנור הסגור לעוד 20 דקות