1 חבילת פסטה פנה
1 שקית פרחי כרובית שופרסל
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
1.5 כוסות גאודה מגוררת
4 ביצים גדולות
4 כפות עלי טימין
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
1/2 כוס פרמזן
4 כפות שמן זית green
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים
- מערבבים בקערה את שאר המרכיבים ומוסיפים את הפסטה
- משטחים על תבנית משומנת היטב בשמן זית
- מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות