לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון
בלי גלוטן, וגם בלי טיגון: לביבות טעימות להפליא, מהירות להכנה וב-5 רכיבים בלבד שיסדרו לכם יופי של ארוחת ערב, והולכות נהדר עם מטבל יוגורט רענן.
למתכון לביבות קישואים וגבינות>
לביבות כרובית, טופו וקינואה
תקראו להן לביבות, תקראו להן קציצות, אנחנו קוראים להן יאמי: הלביבות הטבעוניות האלה מכילות כל מה שטוב וטעים, וכן מטגנים אותן אבל זה מתאזן אם כל כך הרבה טוב, וזה בעיקר טעים.
לביבות קישואים וטופו
לביבות שהן כמעט שילוב של שני המתכונים הקודמים – הן טבעוניותף עשירות בחלבון בזכות הטופו, וחוץ מהקישואים יש בהן גם המון ירק. טעים, מהיר וקל.
לביבות תירס ללא גלוטן
הן קלילות, מהירות וממכרות, וכן הן גם ללא גלוטן. ריטה גולדשטיין בגרסה שלה לקלאסיקה שהיא לביבות תירס – עם תירס טרי, גבינות טובות וירוקים.
למתכון לביבות תירס של ריטה גולדשטיין>
לביבות שיבולת שועל
השף עומר מילר במתכון קליל ומהיר, שאמנם מוגדר כטבעוני, אבל מבטיחים שגם לא טבעונים יהנו ממנו, כי הוא פשוט טעים בטירוף. ואם תבחרו בשיבולת שועל נטולת גלוטן הוא יתאים אפילו לצליאקים.
למתכון לביבות שיבולת שועל של עומר מילר>
ערוק בתנור
לביבות הירק האהובות שנקראות ערוק, קיבלו כאן גרסה מאוזנת יותר, שאופים בתנור במקום לטגן. וכן זה טעים באותה מידה, אולי אפילו יותר.
לביבות תפוחי עץ
נקנח את הרשימה שלנו במתכון מתוק, ללביבות רד מון של יעל גולדמן. אפשר לטגן או לאפות אותן, מה שלא יהיה הן טעימות, ומפנקות.
למתכון לביבות תפוחים של יעל גולדמן>