- 3 כוסות ברנפלקס ללא סוכר green
- 2 כפות סוכר
- 100 גרם חמאה מומסת
למלית:
- 200 גרם שוקולד חלב ללא סוכר green
- 1 כוס שמנת מתוקה
לקישוט:
- 1 קיווי קלוף ופרוס
- מכינים את הבסיס: משמנים את תבנית האפייה
- מניחים את הברנפלקס והסוכר במעבד מזון וטוחנים עד שמתקבלת אבקה דקה
- ממיסים את החמאה ומוסיפים לברנפלקס. מערבבים עד שמתקבלים פירורים ממש כמו חול ים
- מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים עם אצבעות הידיים, כך שהבסיס יגיע גם לדפנות התבנית
- מעבירים את התבנית למקפיא ללפחות חצי שעה.
- מכינים את המלית - מחממים את השמנת בסיר עד שהיא מגיע לסף רתיחה
- מורידים מהאש ומוסיפים מיד את קוביות השוקולד, מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומעט סמיכה
- יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה ומחזירים לפריזר לעוד חצי שעה או שעתיים במקרר
- מקשטים בקיווי הפרוס לפני ההגשה.
שומרים את הפאי במקרר