לתבנית 20X33
- ¾ כוס סוכר חום
- ½ כוס סוכר לבן
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים טרופות
- ¾ 1 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½ כפית מלח
- 2 כפות קקאו
- 1 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
- ¾ 1 כוסות מים רותחים
- 300 גרם שוקולד מריר אורגני גרין
מחממים תנור ל-180 מעלות
בקערה בינונית מערבבים את שיבולת השועל עם המים הרותחים ומניחים בצד
קוצצים את השוקולד המריר
בקערה גדולה טורפים את הסוכר והשמן' מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עד שהיבשים נטמעים בתערובת
מוסיפים את שיבולת השועל שהתרככה לבלילה ומערבבים
מקפלים לבלילה ½ מכמות השוקולד.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים מעל את יתר השוקולד
אופים 35-40 דקות או עד שהעוגה אפויה ומעט קפיצי, במרכז