3 תפוחי אדמה - קלופים וחתוכים כל אחד ל-3 "סנדוויצ'ים"
למלית:
1 חבילת טופו בתוספת סידן גרין שופרסל
4 כפות בזיליקום קצוץ
2 בצלי פנינה קצוצים
1 כפית מלח שולחן מעולה
1 כפית שום גבישי
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
לציפוי:
2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה
לטיגון:
1 בקבוק שמן קנולה מזוכך
לרוטב:
5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל
4 בצלי פנינה פרוסים לפרוסות דקות
1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות גרין שופרסל
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית מלח שולחן
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף כמון טחון
4 כוסות מים
למלית: במעבד מזון מניחים את הטופו וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד
בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל הטופו הטחון ומערבבים.
הרכבה: ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית
בקערה מניחים את הקמח, עוטפים כל תפוח אדמה בקמח
לטיגון: בסיר מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק, מניחים את תפוחי האדמה הממולאים והמקומחים מטגנים משני הצדדים עד להזהב
לרוטב: בסיר רחב מניחים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, מערבבים ומטגנים במשך כ-3 דקות
מוסיפים את המים ומביאים לכדי רתיחה
מערבבים, מנמיכים את האש ומניחים את המפרום ברוטב
מבשלים את המפרום ברוטב במשך כ-25 דקות על אש נמוכה ובכיסוי חלקי