- 1 כוס עדשים אדומות
- 1 בצל קצוץ 1 כפית שום גבישי
- 1/2 כוס עגבניות מרוסקות
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 פלפל חריף ירוק קצוץ
- כף כמון
- 1 כף משחת קארי אדומה
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית כורכום
- חצי כוס כוסברה קצוצה
להגשה:
- 2 כפות טחינה אורגנית green
- מעט כוסברה קצוצה
- מניחים בסיר את הבצל, הפלפל החריף, השום והעדשים עם השמן ומטגנים כ- 3 דקות
- מוסיפים את כל התבלינים ואת משחת הקארי ומערבבים היטב על מנת לפתוח טעמים
- מוסיפים את שאר המרכיבים והמים ומערבבים היטב
- מחכים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים
- מבשלים כ- 20 דקות לערך או עד שהעדשים מתרככות
- מגישים ומזלפים מעט טחינה גולמית וכוסברה